Anime fanok Milyen animét ajánlotok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,elkezdek animét nézni,viszont nem tudom,mivel vagy hogyan kezdjem el.2020. dec. 27. 01:29
31/32 anonim válasza:
A 13-as csak ironizált, nem tudom, miért pontoztátok le :') Arra próbált célozni, hogy semmiképp ne a Narutoval kezdj, mert iszonyat hosszú. Ugyanez van a One Piece-szel vagy a Detective Conan-nel. Egyébként én az utóbbit ajánlanám, mert hiába van az is 900 résznél, viszonylag függetlenek egymástól. Az első két részt érdemes megnézni, hogy tudd a kontextust, de utána nézhető össze-vissza (többé-kevésbé). És amúgy jó a storyja.
Amiket ajánlok, párat már felsoroltak: Another, Dororo (nekem ez a kedvencem, habár picit sok öldöklés van benne, a felújított verzió csúcsszuper), Fullmethal Alchemist Brotherhood, Bungou Stray Dogs, Hakuouki, Date Nothe.
32/32 anonim válasza:
Én is nem rég lettem anime fan, én először a spy x family-t és a Naruto-t láttam, sztem ezek nagyon jók kezdőknek. A my hero academia-t és a Toilet bound Hanako-kun-t is ajánlom, kezdőknek tökéletesek. A mostani kedvenceim még a Demon slayer és a Death Note, ezek kicsit parák, de én imádom őket. A demon slayer-ben a rajzok, a Death Note-ban pedig a sztori ami szuper. De én mindet ajánlom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!