Anime fanok Milyen animét ajánlotok egy kezdőnek?
Szerintem egy Asassination Classroommal kezdj, azt nem fogod megbánni :) Utána jöhet egy Dororo, ennek van felújított változata, gyönyörű grafikával. Szintén ne hagyd ki.
A Fullmetal Alchemistnek két verziója van, a Bölcsek kövének nyomában és a Testvériség. Az utóbbit ajánlom inkább, mert ez követi a mangát, és a vége is elég nagyot durran, legalábbis nagyobbat, mint a másik. Mindkettőhöz van magyar szinkron.
Egyébként én se ajánlom a neverending shouneneket, ergo a Narut és One Piece, kivéve a Conan, a detektívet. Habár az is kb. már 1000 résznél járhat, plusz van egy hozzá kapcsolódó másik anima, a Magic Kaito, de a Conannél a részek nézhetők random is, nem kapcsolódnak úgy egymásba, mint más sorozatoknál. Nagyon epizódikus, mindegyikben van egy megoldani való rejtély, amit nyilván megoldanak. Az első két-három részt viszont érdemes megnézni. Ja, van magyar szinkronja egy jópár résznek, mert adták az Animaxen.
Bocsi a hosszú regényekért, remélem, tudtam valamelyest segíteni.
És az ötös meg a többiek miért lettek lepontozva? Mert nem tömeg, agyonhypeolt, esetlegesen unalmas, neverending animéket ajánlottak? Azta. Kedves válaszolók, megtaláltam a megoldást:
Írjátok le ti is sokadjára a One Piece-t, Narutot, Fairy Tailt, Attack on Titan-t, Tokyo Ghoult és a többit, hátha ezzel az öttel sokra megy a kérdező, és akkor senki nem lesz lepontozva, amiért "ratyi" animéket néz....
Jujutsu Kaisen
Death Note
Dorohedoro
Yakusoku no Neverland
Tonkotsu Ramen
Barakamon
Dorohedoro
Ghibli filmek
Nem tudom,hogy mi bajotok a shonenel, de én ugyan úgy nyugott szívvel ajánlom a One Piecet, Bleachet, Narutot,Dragon Ballt, Gintamat. Egyedül a Fairy Tailt nem, vannak benne jó részek,de összeségében nem éri meg,kissé elpicsásodott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!