Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime fanok Milyen animét...

Anime fanok Milyen animét ajánlotok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,elkezdek animét nézni,viszont nem tudom,mivel vagy hogyan kezdjem el.

2020. dec. 27. 01:29
1 2 3 4
 11/32 jacsak béla válasza:
70%
szerintem ha elakarod kezdeni akkor kezdj valami röviddel.(pl:tokyo Ghoul,vagy nem horror de jó anime a Gate: Jieitai Kanochi nite Kaku Tatakaeri.
2020. dec. 27. 21:43
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
Megy nektek is vissza a lepontozás. ;)
2020. dec. 28. 00:04
 13/32 anonim ***** válasza:
4%
1 jó válasz volt a többi idióta. Kezd el a narutót. Röpke 230 rész kb az origin 502 vagy 506 a shippuuden közben ne hagyd ki a kb 15 mozi filmet (2órásmjndja) majd folytasd a borutóval most jár 180 résznél de hé jó hír. Csak 1 film van hozzá. Mondjuk azt átdolgozva kiadták a történet részekén sok sok külön álló részben de m1 mert érdekes, megéri.
2020. dec. 28. 05:54
 14/32 anonim ***** válasza:
52%
Akartam is mondani hogy animésektól nem kérdezünk ilyet mert 10-20 animét felsorolnak xD (mint én). Én sokat tiktokoztam régen és amikor láttam edit et meg random videó részleteket egy egy animéről megnéztem ha tetszett és volt hozzá kedvem.
2020. dec. 28. 08:57
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem egy Asassination Classroommal kezdj, azt nem fogod megbánni :) Utána jöhet egy Dororo, ennek van felújított változata, gyönyörű grafikával. Szintén ne hagyd ki.

A Fullmetal Alchemistnek két verziója van, a Bölcsek kövének nyomában és a Testvériség. Az utóbbit ajánlom inkább, mert ez követi a mangát, és a vége is elég nagyot durran, legalábbis nagyobbat, mint a másik. Mindkettőhöz van magyar szinkron.

Egyébként én se ajánlom a neverending shouneneket, ergo a Narut és One Piece, kivéve a Conan, a detektívet. Habár az is kb. már 1000 résznél járhat, plusz van egy hozzá kapcsolódó másik anima, a Magic Kaito, de a Conannél a részek nézhetők random is, nem kapcsolódnak úgy egymásba, mint más sorozatoknál. Nagyon epizódikus, mindegyikben van egy megoldani való rejtély, amit nyilván megoldanak. Az első két-három részt viszont érdemes megnézni. Ja, van magyar szinkronja egy jópár résznek, mert adták az Animaxen.

Bocsi a hosszú regényekért, remélem, tudtam valamelyest segíteni.

2020. dec. 28. 09:55
 16/32 anonim válasza:
69%
É elsőnek a Narutot ajánlanám én is azzal kezdtem + a Naruto Shippuden ( van egy következő része is a Boruto de az az igazat megvallva az nekem nem jött be) amit mág ajánlok az a haikyuu
2020. dec. 28. 11:10
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

És az ötös meg a többiek miért lettek lepontozva? Mert nem tömeg, agyonhypeolt, esetlegesen unalmas, neverending animéket ajánlottak? Azta. Kedves válaszolók, megtaláltam a megoldást:

Írjátok le ti is sokadjára a One Piece-t, Narutot, Fairy Tailt, Attack on Titan-t, Tokyo Ghoult és a többit, hátha ezzel az öttel sokra megy a kérdező, és akkor senki nem lesz lepontozva, amiért "ratyi" animéket néz....

2020. dec. 28. 11:18
 18/32 anonim ***** válasza:
70%

Jujutsu Kaisen

Death Note

Dorohedoro

Yakusoku no Neverland

Tonkotsu Ramen

Barakamon

Dorohedoro

Ghibli filmek

Nem tudom,hogy mi bajotok a shonenel, de én ugyan úgy nyugott szívvel ajánlom a One Piecet, Bleachet, Narutot,Dragon Ballt, Gintamat. Egyedül a Fairy Tailt nem, vannak benne jó részek,de összeségében nem éri meg,kissé elpicsásodott.

2020. dec. 28. 12:39
 19/32 anonim ***** válasza:
54%
Nyugott szívvel ajánlod a 900+ részes One Piecet egy embernek aki most kezdene bele először az animézésbe? :D Vannak bajok.
2020. dec. 28. 12:43
 20/32 anonim ***** válasza:
30%
19. Igen és? A rész szám nem oszt nem szoroz. Az anime érdekes,színes, bár kissé sok időt töltenek el egy szigeten ettől még simán való kezdőknek..Talán ők még jobban is élvezik,mint egy veterán. (Sőt 1999-ben már TV-ben sugározták,sokaknak lehetett ez az első anime.:)
2020. dec. 28. 12:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!