Re;Zero anime második évada felveszi a versenyt az elsővel?
Tudom nem szabad elsőre ítélekezni, de az első rész alapján nem fogott meg... ismét SZÓ SZERINT ugyan azokat a felesleges köröket fogja lefutni a fő karakter mint az előző évadban?
Tudvalami újabb dolgot hozzáadni a fő sztorihoz, érdemes belekezdeni?
"Nekem nem okoz nehézséget megérteni bonyolultabb történeteket, számos ilyen kedvencem van."
Látjuk, hogy mégsem sikerült.
"De ez, mint írtam, egy rohanós katyvasz volt, mint adaptáció baromi gyenge."
Nem, teljesen rendben van. Csak te nem értetted, ami viszont nem az anime hibája, hanem a tiéd, mivel ha valaki az LN elolvasása nélkül is érti, pl. én, akkor az at jelenti, hogy az anime adaptáció érthető volt.
"Te gondolom azért értetted tökelétesen, 18-as, mert olvastad az alapművet. Viszont így irreleváns a véleményed abban a kérdésben, hogy pusztán az animéből mit és mennyit lehetett megérteni."
Nem, nem olvastam, csak nem vagyok értelmi fogyatékos. Ez még kifejezetten egyszerűen érthető animék közé tartozik.
Szóval mivel nem olvastam, mivel én nem szoktam olvasni, ezért releváns, amit mondok.
Nem vagyok fanboy. Személyszerint a Re:Zero stílusa nekem nem tetszik. Azzal van bajom, ha idióta aluliskolázott emberek úgy mondják el egy animéről, hogy mekkora szar, hogy még megérteni sem sikerült nekik.
Számtalan olyan anime van, amit emberek azért kritizálnak, mert nem értik. Én nem gondoltam, hogy vannak olyan ostoba emberek, akik még a Re:Zero is nehezen érthető, mivel sokkal gyakoribb a mai animék közül, ha pl. a Kimetsu no Yaiba-t nem értik.
Én a Re:Zero-t nem feltétlenül ajánlanám, mert amit csinál, azt jól csinálja, csak szerintem nem nagy az a közösség, amit ezzel meg lehet szólítani.
Ember, olvasd már vissza az animeaddicts-os kibeszélőjét. Egy csomó ember írta, hogy fingja nincs mi történik, mire minden egyes alkalommal jött a válasz: az LN-ben ez meg az volt stb stb...
Ha ebből nem világos, hogy az anime elbukott mint adaptáció, mert nem szolgáltat elég információt, akkor nem tudok veled mit kezdeni
Az pedig, ismeretlenül hogy "idióta aluliskolázottnak" nevezel másokat, egyenesen vérlázító.
"Ember, olvasd már vissza az animeaddicts-os kibeszélőjét. Egy csomó ember írta, hogy fingja nincs mi történik, mire minden egyes alkalommal jött a válasz"
500 éve meg egy csomó ember mondta, hogy a Föld lapos. Akkor a Föld addig lapos, amíg csomó ember nem azt mondja? Nem.
Kifejezetten gyűlölöm a magyar közösséget, mert az értelmi képessége nagyon alacsony.
Ide bemásoltad, hogy mi volt az a kritika, amire hivatkoztál. Egy az egyben cáfoltam a LN elolvasása nélkül. Akkor kiben van a hiba?
"Ha ebből nem világos, hogy az anime elbukott mint adaptáció, mert nem szolgáltat elég információt, akkor nem tudok veled mit kezdeni"
Ez mondjuk elég nevetséges érv, mivel kifejezetten gyakori költői eszköz az, amikor valami utólag derül ki, és csak később magyarázzák meg.
Illetve, minden mű elvár egy bizonyos értelmi képességet, ha ezt nem ütöd meg, és ezért nem érted, akkor az nem a mű hibája, hanem a tied.
Az adaptáció ilyen szempontból jó volt. Igen, mélyebb volt, igen, nem ilyen volt az első évad, de ettől még az első évad szintjét hozzá.
"Az pedig, ismeretlenül hogy "idióta aluliskolázottnak" nevezel másokat, egyenesen vérlázító."
Ja, ha ma már valaki a lapos Földben hisz, az sem egy idióta.
Az embereket meg lehet ítélni az alapján, hogy egyes dolgokat mennyire tudnak értelmezni. Ha egy ilyen egyszerűen előadott mű értelmezése nem megy, akkor igenis gondok vannak az emberekkel (persze - ahogy más mondtam - itt a magyarokra gondolok, mert angol fórumokon ilyen probléma nem volt, mivel én MAL-t szoktam olvasni.).
Na, fanboyka visszatért.
"500 éve meg egy csomó ember mondta, hogy a Föld lapos. Akkor a Föld addig lapos, amíg csomó ember nem azt mondja? Nem."
Irreleváns, logikailag egyáltalán nem illik ide ez az érv. Eleve nem is ezt mondtam, hogy azért rossz adaptáció, mert sok ember nem érti. Csak a mondat második felét már nehezedre esett értelmezni. Ezt: "mire minden egyes alkalommal jött a válasz: az LN-ben ez meg az volt stb stb..."
Ezt még be se merted idézni :D azt hitted nem tűnik fel. Ne csúsztass, ne szalmabábozz, ne ragadj ki mondatrészeket, arra reagálj amit írtam. Ennek semmi köze a laposhívőkhöz.
"Ide bemásoltad, hogy mi volt az a kritika, amire hivatkoztál."
Én ugyan nem, mert nem én másoltam be.
"Egy az egyben cáfoltam a LN elolvasása nélkül"
Nagy cucc, annak a hozzászólásnak a nagy része Subaru baromságaira van kihegyezve, hogy miért viselkedik úgy ahogy. Semmi köze a történet érthetőségéhez. Meg a "cáfolatod" is több helyen csak annyiból áll, hogy "nem, nem így van". Arról pedig valahogy nem vagyok meggyőződve a bemondásodra, hogy nem olvastad az LN-t.
Amúgy itt kezdődik a kibeszélő, ha végig akarod olvasni. Gyakorlatilag minden rész után kiderül valami kulcsfontosságú dolog, amit nemes egyszerűséggel kivágtak az animéből mert... csak.
"Ja, ha ma már valaki a lapos Földben hisz, az sem egy idióta."
Dehogynem, nyilvánvalóan az, csak ennek semmi köze ehhez a kérdéshez.
A többire amit írtál, már reagáltam korábban, csak ugyanazt tudom elismételni
Ekkora idiótát, mint te. :DDD
"Eleve nem is ezt mondtam, hogy azért rossz adaptáció, mert sok ember nem érti."
De, még logikailag össze is kötötted a két bekezdést, mivel az írtad, hogy "Ha ebből nem világos...", vagyis de, azt írtad, hogy rossz adaptáció, mivel sokan nem értik.
Ez pedig hibás érvelés.
Másrészt viszont, az, hogy valamit kihagynak vagy átírnak, még nem jelent semmit. A SnK korábban is szerepelt, mint példa, szóval megint előveszem. Az animében voltak jelentős változtatások a mangához képest, helyenként teljes jelenetek lettek átírva, viszont mégsem egy elrontott adaptációról beszélnek.
Szóval azért mert valamit kihagynák, még nem jelent semmit. Az anime érthető volt, akkor lenne jó példád, ha senki nem értette volna, aki nem olvasta, de én pl. értettem.
Úgy hogy legalább legyen gerinced beimserni, ha hazudsz és ne ferdíts.
"Ezt még be se merted idézni :D azt hitted nem tűnik fel. Ne csúsztass, ne szalmabábozz, ne ragadj ki mondatrészeket, arra reagálj amit írtam."
Mivel felesleges volt. Eredetileg abból indultál ki, hogy azért rossz, mert nem lehet érteni, de ez az érv már akkor elbukik, amikor a világon egy valaki érti a LN elolvasása nélkül.
Vagyis ez már akkor nem álta meg a helyét, amikor én mondtam, hogy értem.
A lapos Földezés pedig jó példa, mivel a történelem során is volt nem egy példa, amikor a bizonyítékokkal alátámasztott állítást azért nem fogadta el a többség, mert ők voltak a többség. Jelenleg pedig ugyanez a helyzet. Mivel láttál pár tucat embert, aki nem értette, ezért fel sem merül benned, hogy benned van a hiba és nem az adaptációban.
"Én ugyan nem, mert nem én másoltam be."
Irreleváns, cáfoltam. Amíg pedig engem nem cáfol senki, addig nekem van igazan.
"annak a hozzászólásnak a nagy része Subaru baromságaira van kihegyezve, hogy miért viselkedik úgy ahogy. Semmi köze a történet érthetőségéhez."
Ez alapvetően még csak nem is igaz. Ha annyira ki lenne hegyezve Subaru-ra, akkorő lenne a középpontban.
A komment elsősorban a történetről szól, hogy hogyan írták meg, ezért kerül szóba a Great Rabbit, a boszorkányok, vagy a próbatétel.
Subaru-ról max a komment egy negyede szól, de az is elsősorban karakter írás szempontból, persze az a rész is hibás.
"Meg a "cáfolatod" is több helyen csak annyiból áll, hogy "nem, nem így van"."
Mert annyi volt a komment állítása is a legtöbbször, hogy de, így van.
Ez pedig nem érv, ezzel nem lehet mit kezdeni. Azt írja, hogy az itt szereplő párbeszédek a mélypontja a sorozatnak, de nem hoz példát.
"Arról pedig valahogy nem vagyok meggyőződve a bemondásodra, hogy nem olvastad az LN-t."
Ezen logika alapján én meg miért higgyem el, hogy te végignézted a második évadot? Miért higygem el, hogy nem egy másodikos általános iskolás vagy, aki azért nem érti, mert még fiatal?
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem olvasok LN-t, mangát, mert annyira nem szórakoztat, mint a az animáció.
Egyedül a ToG manhwa-t olvastam el az első évad végéig, mert kíváncsi voltam, hogy mennyivel ad többet, de nem sokkal.
"Amúgy itt kezdődik a kibeszélő, ha végig akarod olvasni. Gyakorlatilag minden rész után kiderül valami kulcsfontosságú dolog, amit nemes egyszerűséggel kivágtak az animéből mert... csak."
És ennél specifikusabb nem tudtál volna lenni? Arról nem beszélve, hogy ez sem igaz.
10 oldalt végigolvastam, a komment szerint a 6. résznél járok és még mindig nincsenek azok a kulcsfontosságú infok, ami miatt nem lehet érteni a story-t, mioközben az állításod az volt, hogy "Gyakorlatilag minden rész után" kiderül valami fontos info.
"Dehogynem, nyilvánvalóan az, csak ennek semmi köze ehhez a kérdéshez."
A kérdéshez a teljesen szubjektív, alaptalan állításoknak nincs köze, mégis sokan ezek alapján mondják el, hogy milyen a 2. évad.
Na én itt be is fejeztem, továbbra is csúsztatsz, szalmabábozol. Egy kis fanboy vagy, aki nem tűri, ha kritika éri az animéjét, világos.
Gondoltam rá, hogy kigyűjtök mindent a fórumról neked, ha már te nem vagy hajlandó elolvasni, de nem éri meg, hogy erre pazaroljam az időmet
Megint hazudsz. :D
Még mindig nem vagyok fanboy, megmondtam, hogy számtalan sokkal jobb animét tudok mondani, még top 10-ben sincs nálam. Előre szóltam, hogy az a baj, hogy hazudozol.
Itt remek példa, nem érvelsz, hanem azt hazudod, hogy mennyire nincs igazam, mikor ha ez igaz lenne, akkor érvelnél.
Mellesleg mint mondtam, a megjelölt résztől olvastam 10 oldalt, ami közel a harmada. Az alatt semmi olyan nem volt, amit itt állítottál, hogy mennyire komolyan problémák, amik "gyakorlatilag minden rész" után megvoltak nevezni.
Szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!