Re;Zero anime második évada felveszi a versenyt az
elsővel?
Figyelt kérdés
Tudom nem szabad elsőre ítélekezni, de az első rész alapján nem fogott meg... ismét SZÓ SZERINT ugyan azokat a felesleges köröket fogja lefutni a fő karakter mint az előző évadban?
Tudvalami újabb dolgot hozzáadni a fő sztorihoz, érdemes belekezdeni?
szerintem érdemes megnézni a második évadot (szerintem jobb mint az első), nagyon érdekes dolgok derülnek ki, bár még mindig sok a kérdés
bár azt hozzáteszem, hogy hetente néztem, egyben lehet kicsit sok
2020. dec. 19. 08:35
2/56 anonim válasza:
Az első négy részt láttam a 2. évadból, és tele van mindenféle hibával, nem is értem, hogy lehet ilyen magas értékelése. De majd egyszer mindenféleképpen befejezem, mert nem szeretek félbehagyni dolgokat.
2020. dec. 19. 09:23
3/56 anonim válasza:
Nem tette magasra a lécet az első, szóval a minimum, hogy ne múlja alul.
2020. dec. 19. 10:33
4/56 anonim válasza:
Szerintem hatalmas visszalépés az első évadhoz képest, pedig nem tette magasra a lécet az első se
2020. dec. 19. 10:40
5/56 anonim válasza:
Kimondottan gyenge lett szerintem, és több lett a megválaszolatlan kérdés is mint a megválaszolt
2020. dec. 19. 12:42
6/56 anonim válasza:
Ahogy látom, akik szeretik azoknak a második évad is bejön, sokaknak jobban is tetszik. Szerintem viszont sokkal jobb volt az első. És de, magasra tette a lécet. De ahány ember, annyi vélemény.
2020. dec. 19. 18:46
7/56 anonim válasza:
Nem tette magasra. Abban volt jó, hogy izgalmas és ötletes a koncepció. De igazából csak komolyabbnak akar tűnni, mint ami valójában.
2020. dec. 19. 20:53
8/56 A kérdező kommentje:
Adok neki egy esélyt.
Egyszer nézhető volt az első évad kb ennyi. Szinte meg is feledkeztem a folytatásról. Szóval nyugi, nálam sem itt kezdődik a hibátlan, tökéletes akár többször nézős anime :D.
2020. dec. 19. 22:35
9/56 anonim válasza:
Nem sokadt haladt a történet a 2. évadban. 1. évad szerintem akciódúsabb volt. Rossznak azért nem mondanám, de haladhatna jobban is a történet. 1. évad jobban bejött nekem.
2020. dec. 20. 01:13
10/56 anonim válasza:
A 2. évad gondolkodósabb, ezért nem tetszik pár embernek. Továbbá felvet pár olyan kérdést, amik nagyon érdekesek és az 1. évad nem ment bele.
Szerintem az első évad sznitjét mindenképp hozzá. Persze csak objektíven, ha valakinek nem nagyon jön be ez a stílus váltás, akkor azoknak nyilván nem fog neki tetszeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!