Meghatározó animés élmény 2020-ban?
A karantén miatt ebben az évben néztem a legtöbb animét eddig. Olyan mesterműveket láttam, mint a:
Kino no Tabi: the beautiful world (2003)
Princess Tutu
Versailles no Bara
Watashi no Ashinaga Ojisan
Mononoke
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
De ezenkívül még rengeteg kiváló alkotást láttam pl:
Shoujo Kakumei Utena
Mousou Dairinin
Gungrave
Juuni Kokuki
Baccano!
Scum Villain's Self Saving System
Zankyou no Terror
Young Black Jack
Pandora Hearts
Legend of Basara
Joker Game
Ergo Proxy
Dororo
Jie Yao
The Emperor's Strategy
The King's Avatar
No.6
Már pár éve animézek, és mindig ugy álltam hozzá az OP-hez hogy nem nézem meg, hosszunak találtam meg még fura is volt a rajzolása. De egyik barátom rávett és nem csalódtam ^^
Egyszerűen fntasztikus anime, igaz még csak az 500. részeknél tartok, de én így gondolom. Sokat sírtam (egyik részen szószerint bőgtem is XD) és nevettem rajta de ez pont igy volt jo.
Nagyon örültem, hogy sikerült még olyan vámpíros animéket találnom, amik tetszettek( nagyon válogatós vagyok a grafikát illetően) úgyhogy azok:
Phantom in the twillight
Noblesse
Vassalord
Meg még amik nagyon tetszettek:
Devil survivor 2
Ghost hunt
ReLife (nem annyira szeretem az ilyen témát, de ez nagyon tetszett)
Hanasaku Iroha
És még az egyik régi kedvencemnek a Owari no Seraph-nak most láttam meg, hogy van második évadja( egyébként mindig meg szoktam nézni, nem tudom hogy kerülhette el a figyelmemet) annak is nagyon örültem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!