Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretek bele anime...

Miért szeretek bele anime karakterekbe?

Figyelt kérdés

Eddig ez a második ilyen alkalom, és megint ugyanolyan rosszul érzem magam, mint pár éve, mikor elősször megtörtént. Ez a rossz érzés, akkor tört rám, amikor realizáltam, hogy Ő nem létezik és sosem lehetünk együtt.

A kérdésből szerintem rálehet jönni, hogy a valóságban milyen a szerelmi életem. A karakter nevét nem fogom elmondani.

2020. dec. 18. 17:26
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
20%
Keressé valami rendes palit vagy csajt, mert ez beteges
2020. dec. 18. 17:31
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Ez teljesen normális! #1 miért lenne ez beteges? Sok anime rajongónál van ez. Persze van egy szint amin túl már beteges a rajongás, de az nem beteges, hogy szereted.

#1 Amúgy ne hidd, hogy ez csak a kérdezőnél van. Ez nem beteges és nem is ritka, hogy ilyen történik

2020. dec. 18. 17:39
 3/31 A kérdező kommentje:
Szerintem sem normális ez teljesen, de az az igazság, hogy nem tudok lányokkal beszélni. Nem tudok csak úgy a semmiről elbeszélgetni.
2020. dec. 18. 17:44
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

Az eredeti kérdésedre a választ már magad is megtaláltad. Nolifer vagy.

Kezdj valamit az életeddel. Vegyél fel vagy 2 egyéb hobbit, lehetőleg olyat, amit közösségben lehet csinálni és a 2-ből legalább 1, amit lányokkal együtt űzhetsz. A beszélgetés is egy készség, amit csak gyakorlással lehet fejleszteni. Ha elzárkózol, akkor nem leszel jobb benne.

Sajnos manapság odáig jutottunk, hogy nagyon egyszerű egyedül szórakozni, sőt, egyszerűbb és hatékonyabb, mint közösségben, így rengetegen kerülnek olyan helyzetbe, mint te vagy.

2020. dec. 18. 17:51
 5/31 A kérdező kommentje:
Ha végeztem az iskolával, akkor bárpultosként akarok majd dolgozni.
2020. dec. 18. 18:02
 6/31 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem vagy még 16 éves, akkor ne aggódj emiatt, mert ez egy olyan dolog, amit idővel ki fogsz nőni. Ha viszont idősebb vagy, akkor vannak gondok...
2020. dec. 18. 18:04
 7/31 A kérdező kommentje:
Hát 19 éves vagyok.
2020. dec. 18. 18:54
 8/31 anonim ***** válasza:
19%

Sose értettem meg ezt, hogy hogyan képes egy

ember beleszeretni valakibe/valamibe aki/ami nem létezik,

literally egy 20-30as pali megrajzolta a munkája miatt,

és ebbe beleszeretnek az emberek? FELNŐTTKÉNT?!

Ez már a no-lifer egy teljesen másik, felsőbbik kategóriája..

Írtó gyorsan kezdj magaddal valamit szerintem,

mert ennek minden csak jó vége nem lesz.

2020. dec. 18. 19:19
 9/31 A kérdező kommentje:
Rajzolt lány = tökéletes. Szép, okos, kedves, nem mondja, hogy "hagyjál már békén", mikor farmer ingben odamész megkérdezni az időt.
2020. dec. 18. 19:30
 10/31 anonim ***** válasza:
79%

Ha már kifogásokat is keresel arra, hogy miért jobb egy rajzolt karakter

egy élő embernél akkor már is érdemes vitába szállni veled.

2020. dec. 18. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!