Miért szeretek bele anime karakterekbe?
Eddig ez a második ilyen alkalom, és megint ugyanolyan rosszul érzem magam, mint pár éve, mikor elősször megtörtént. Ez a rossz érzés, akkor tört rám, amikor realizáltam, hogy Ő nem létezik és sosem lehetünk együtt.
A kérdésből szerintem rálehet jönni, hogy a valóságban milyen a szerelmi életem. A karakter nevét nem fogom elmondani.
Ez teljesen normális! #1 miért lenne ez beteges? Sok anime rajongónál van ez. Persze van egy szint amin túl már beteges a rajongás, de az nem beteges, hogy szereted.
#1 Amúgy ne hidd, hogy ez csak a kérdezőnél van. Ez nem beteges és nem is ritka, hogy ilyen történik
Az eredeti kérdésedre a választ már magad is megtaláltad. Nolifer vagy.
Kezdj valamit az életeddel. Vegyél fel vagy 2 egyéb hobbit, lehetőleg olyat, amit közösségben lehet csinálni és a 2-ből legalább 1, amit lányokkal együtt űzhetsz. A beszélgetés is egy készség, amit csak gyakorlással lehet fejleszteni. Ha elzárkózol, akkor nem leszel jobb benne.
Sajnos manapság odáig jutottunk, hogy nagyon egyszerű egyedül szórakozni, sőt, egyszerűbb és hatékonyabb, mint közösségben, így rengetegen kerülnek olyan helyzetbe, mint te vagy.
Sose értettem meg ezt, hogy hogyan képes egy
ember beleszeretni valakibe/valamibe aki/ami nem létezik,
literally egy 20-30as pali megrajzolta a munkája miatt,
és ebbe beleszeretnek az emberek? FELNŐTTKÉNT?!
Ez már a no-lifer egy teljesen másik, felsőbbik kategóriája..
Írtó gyorsan kezdj magaddal valamit szerintem,
mert ennek minden csak jó vége nem lesz.
Ha már kifogásokat is keresel arra, hogy miért jobb egy rajzolt karakter
egy élő embernél akkor már is érdemes vitába szállni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!