Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretek bele anime...

Miért szeretek bele anime karakterekbe?

Figyelt kérdés

Eddig ez a második ilyen alkalom, és megint ugyanolyan rosszul érzem magam, mint pár éve, mikor elősször megtörtént. Ez a rossz érzés, akkor tört rám, amikor realizáltam, hogy Ő nem létezik és sosem lehetünk együtt.

A kérdésből szerintem rálehet jönni, hogy a valóságban milyen a szerelmi életem. A karakter nevét nem fogom elmondani.

2020. dec. 18. 17:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
már nem is*
2020. dec. 18. 19:55
 12/31 A kérdező kommentje:

Felőlem vitázhatunk. A valóság nem túl fényes számomra.

9.-ben még a menők srácok közé tartoztam, akkor lett volna esélyem becsajozni, de hát év végére lekerültem oda, ahol most vagyok, azok közé akik megértenek valamilyen szinten.

2020. dec. 18. 20:01
 13/31 anonim ***** válasza:
Tizenpár éves koromban én is szerelmes voltam a kedvenc anime karaktereimbe. Aztán kinőttem a dolgot, mikor felnőttem. Nyugi, el fog múlni, egy bizonyos korban nincs ebben semmi rossz. Majd felnősz, és az igazi férfiak fognak érdekelni. Vagy nők.
2020. dec. 18. 20:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkoztatott ez a kérdés. Soha nem tudtam így nézni karakterekre, de ha megpróbálnék, akkor könnyen el tudnám veszíteni a fonalat 😁 Kitenném háttérképnek és történeteket találnék ki, amikben együtt vagyunk. Néha olyan jó lenne így elmerülni :) Jó neked
2020. dec. 18. 23:41
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

22/N

Régebben velem is ez volt. Pontosabban mondva még mindig beleszeretek karakterekbe, de már azért kevésbé élőek számomra. Most már inkább időszakos vagy több éves (mivel vannak irtó jó animék) rajongója vagyok annak a karakternek. Engem leginkább az egyetem változtatott meg talán. Mivel azt csináltam, amit szerettem volna és érdekes volt, új volt. Közben a való életben is hol szerelmes voltam, hol nem.

Most jelenleg oda jutottam, hogy csak álmodozok, de semmi több. Rendes kapcsolattot meg egyetem végéig úgysem szerettem volna (eddig jól haladok....heh...), szóval nagyon nem bánt engem a dolog. Persze ha magányos vagyok, mindig kicsit visszaesek. De olyankor mindenkit más nyugtat meg. Minket az anime karakterek. Ennyi.

De tényleg a legjobb megoldás, hogy ha keresel egy új hobbit, vagy a meglévőt jobban műveled, esetleg elhalmozod magad mukával vagy olyan dolgokkal, amiket mindig meg akartál csinálni, de nem volt rá időd vagy kedved. Szerezz új barátokat. Nem feltétlenül kell rögtön párkapcsolatokat keresni. Adj magadnak időt. Nincs azzal semmi gond, ha szeretsz egy karaktert, de gondolj arra, hogy mégha elég ronda és kellemetlen a kinti világ, vannak klassz dolgok benne.

De azért már meg is tetted az első lépést szerintem, hogy így kinyíltál egy kicsit.

2020. dec. 18. 23:52
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy beleszeretsz egy 2D-s lány karakterbe Tökéletes külső és belső tulajdonságokkal vannak ezek a karakterek megalkotva, hogy megfogják a célközönséget. Minden megvan bennük, ami egy fiúnak, férfinek kell. Ilyen tökéletes lány nem létezik a való életben, de hasonlót találhatsz. Tudatosítsd ezt magadban. Egyébként nem baj ez, normális dolog. Szabad álmodozni. Úgyis lesz majd igazi barátnőd, akivel elfelejted ezeket a rajzolt lányokat.
2020. dec. 19. 00:34
 17/31 anonim ***** válasza:
58%

Azért várjatok kicsit, mielőtt annyira természetesnek veszitek, mert a kérdező ugyan itt nem írta le, de az előző kérdésében elárulta, hogy kinyomtat egy képet a karakterről, és azzal alszik meg puszilgatja! Egész nap rá gondol, közben tényleg nagyon mély depresszióba esik, amiért nem lehetnek együtt.

Ez már nem az a kategória, amikor természetes, hogy van egy waifud. Fel kellene keresned egy pszichológust, mert valószínűleg a lelki problémáid vetülnek ki ilyen formában.

2020. dec. 19. 09:47
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
#17 Honnan tudod, hogy ő ugyan az az ember?
2020. dec. 19. 09:55
 19/31 anonim ***** válasza:
70%

Én nem láttam a másik kérdést, de a hasonló témán és egyező részleteken túl azért elég jól be lehet lőni stílus alapján az embereket.

2020. dec. 19. 09:58
 20/31 anonim ***** válasza:
49%
mert egy tinilány vagy
2020. dec. 19. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!