Miért nem szeretitek az Attack on titant?
Én 3 dologban láton az okát, amik nagyrészt egymásra épülnek.
1. Már nem rajonganak érte annyian mint régen.
2. Ez tipikusan az az anime, amibõl kinő az ember ahogy érik, mert igazán sosem volt valami jó.
3. Az első évad már vagy 8 éves. Aki régen rajongott érte, az már kinőtte, az újoncoknak pedig már kezd túl régi lenni.
Vagyis gyakorlatilag ez lett a modern Elfen Lied.
#2 vagyok, igen az első évaddal kapcsolatban az volt mondjuk úgy a két nagy sérelmem egyike hogy az Eren, Mikasa, Armin trió elképesztően irritáló volt. Eren ehhez képest a második harmadik évadra jó irányba változott, fegyelmezett lett és többé nem tartott szentbeszédet a többiek előtt. Mikasa és Armin viszont továbbra is pusztán Eren szárnysegédei, mindkettőnek kb az a teljes karaktere hogy Eren-t segítik. Armin Annie iránti vonzalma az egyetlen tulajdonsága ami Eren-től független.
#4 Azt mondjuk nem tudom hogy Eren mikor sajnáltatta magát, mondjuk azon kívül hogy a kiképzésnél még felvágott vele hogy az ő anyját megették. Ezen kívül még a harmadik évadban volt hogy sírt egyszer, de az vezeklés volt az apja tettéért nem önsajnálat.
De... oké, először leszögezném, hogy én szerény magam, nem pontoztam le semmit, hetest sem, aki semmi konkrétumot nem írt. Én még mindig nem teljesen értem miért utáljátok. Mert régi? Akkor ne nézzünk Charlie Chaplin-t sem. Vagy mert a főszereplő egy f@sz? Igen, az, mert ez a főgonosz előzmény története. Ez a lényege, hogy ne szeresd, ezért siránkozik stb stb stb. A mellék karakterek szerintem nagyon jók, igen, Mikasa és Armin is, akik Eren segédek, mert az ő történetük az önnálosódás, főleg Mikasáé, aki egy kib@szott rabszolga. És igen, azzal is tisztában vagyok, hogy az egész egy katyvasznak tünik, sőt, nem csak tűnik, az is! Ami a végén fog össze érni. Kb (bár nem igazán hasonlítanak egymásra), a trónok harcához tudnám hasonlítani mivel az is több szálon fut, és több dolog történik benne.
Lehet én vagyok sötét, és úgy néz ki ez a valószínűbb, mert én még mindig védem, de szerintem nem rossz az SnK és nem értem miért gyülölik az emberek.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!