Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy tail! Laxus&Mira vagy...

Fairy tail! Laxus&Mira vagy Laxus&Cana? Juvia&Lyon vagy Juvia&Gray? Sherry&Ren vagy Sherry&Lyon? Charla&Happy vagy Charla&Lily? Ti melyik párosokat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2018. jún. 10. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Laxus&Mira

Juvia&Gray (egyik legjobb Fairy Tail ship)

Sherry&Ren (de a Sherry&Lyon sem rossz)

Carla&Happy

2018. jún. 10. 15:31
 2/7 A kérdező kommentje:
A Lyon Sherria-ról mi a véleményetek?
2018. jún. 10. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Csakis Gray & Juvia
2018. jún. 10. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak Gazille x Levi
2018. jún. 10. 18:52
 5/7 anonim válasza:

Először is én csak akkor shipelek karaktereket, ha van rá utalás és ha mindkét félt szeretem.

A LaxusxMirat nem shipelem, de lehet nem lennének rosszak együtt. LaxusxCana az olyan wtf nekem, nem emlékszem semmilyen utalásra ezzel a shipel kapcsolatban.

Egyértelműen GrayxJuvia, köztük van szikra(mégha Gray tagadja is), a LyonxJuviaban csak Lyon érez szerelmet Juvia iránt, fordítva viszont nem.

RenxSherry vagy LyonxSherry? Szerintem inkább Lyon. Ren mivel tsundere, így nem annyira szimpatikus nekem, szerencsére keveset szerepel.

És végül HappyxCharla. Szerintem Lily és Charla között csak barátság van, szerelemre semmilyen utalás nem volt. Csak Happy azt képzelte bele.

2018. jún. 11. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem:

Laxus és Mira

Juvia és Gray

Sherry és Ren

Carla és Happy

És a Sherria x Lyon párosról az a véleményem, hogy túl nagy a korkülönbség (11 év), Lyon Juviába, később Meredybe szerelmes. Én Lyont talán Meredyvel, Sherriát meg talán (ne köveztetek meg, de) Wendyvel, mert túl sok olyan jelenet van ami szerintem többre utal.

2019. máj. 10. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Sherry x Lyon
2020. jún. 24. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!