Szeretitek Lisannat a Fairy Tailből? Mert én nagyon nem
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 21:58
2/6 anonim válasza:
Eleinte engem is zavart de már nem igazán 😂
3/6 anonim válasza:
Mit lehet rajta szeretni? Személyisége nincs, tipikus egyen cukilány, a karakterdizájnja meg ugyanaz, mint a sorozat női karaktereinek 85%-ának, csak más hajjal.
4/6 anonim válasza:
Számomra semleges. Nem tudom őt úgymond szeretni, mert olyan sok mindent nem tett, amire vissza tudnék emlékezni(a Natsuval való múltja, amikor kikeltették Happy, azt tagadhatatlanul aranyos és az egyik kedvenc visszaemlékezéseimhez tartozik) és utálni se tudom, mert semmi rosszat nem tett. És lehet, hogy nincs karaktere, de még mindig jobb mint Lucy és folytonos nyávogásai. Én szerintem Lucy sokkal idegesítőbb karakter, főleg hogy még a középpontban is van. De ez csak az én véleményem. És mielőtt félreértenéd, se a Nalut se a Nalit nem shipelem.
5/6 anonim válasza:
Lucy-val semmi probléma nincs, teljesen realisztikus és kedvelhető karakter. Lehet hogy te Erza-féle mary sue-nak képzeled el magad egy ilyen fantasy világban, de elhiheted, hogy te sem a legmenőbb, legerősebb, legtökéletesebb lennél. Lucy egy átlagos lány, akinek bár nem a legjobbak a képességei, de legalább próbálkozik, és emellett törődik a barátaival.
6/6 anonim válasza:
Szerintem félreértettél. Én sehol nem utaltam arra, hogy azért utálom Lucyt, mert gyenge karakter. Számomra idegesítő és a véleményem nem fog változni,hiába tett jó dolgokat. Emberek vagyunk, más az ízlésünk, valaki szereti Lucyt, valaki nem, és ez így van rendben. Azt meg nem is értem, hogy ha én az erős karaktereket szeretem, akkor én miért lennék akkora nagy egoista, hogy én egy Erza féle Mary sueként képzelném el magam a Fairy Tail világában. Ismerem magam és elég pesszimista alak vagyok. Ráadásul engem lányként jobban vonzanak a harcok, mint a szerelem, ezért is jönnek be az ilyen badass karakterek. És aki az ilyen erős karaktereket bírja, az miért baj? Nem értem miért függ össze a kettő. Példaként ott van Mikasa a Shingeki no Kyojinból. Ő is nagyon erős(sőt túl erős) , nekem mégse szimpatikus, mert zavar a túlzott anyáskodása. Oké aranyos, hogy visszaakarja fizetni Erennek azt, hogy gyerekként megmentette az életét, de szerintem már túlzásba viszi. Aztán ott van Uraraka a Boku no Hero Academiaból. Ő nem olyan erős, nekem mégis bejön a karaktere. Szóval nálam a kettő nem függ össze. Amúgy Erza se tartozik a kedvenc karakterem közé. Néha már nála is túlzásba viszik az erejét és most ehhez mondanék egy példát, de nem tudom, hogy olvastad-e a mangát és nem akarok spoilerezni. Én teljes mértékben elfogadom, hogy te szereted Lucyt és remélem teis, hogy én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!