Titeket valaha csesztettek azért,mert szeretitek az animét?
Elég sok olyan esettel találkoztam,hogy sok anime fan,nem vállalja fel,hogy animét néznek,mert pl. osztálytársaik viccelnének vele.
Akik nem “titkolják”,valaha volt olyan,hogy valaki tett rátok valami gyúnyos megjegyzést emiatt?
Engem idáig senki sem csesztetett emiatt.
Nem vagyok egy egydimenziós ember, hogy csak az animék érdekelnének és/vagy csak azokról tudnék beszélni. Ha pedig éppen az animézés a téma, akkor sem bizarr/ szélsőséges módon beszélek róla. Én ezekben látom ennek az okát.
Alsós koromban volt néhány negatív jellemvonásom, ami miatt sokat csesztettek, de azokat felsős koromra kinőttem.
Nos. Az osztálytársaim jól vették amikor megmondtam, hogy anime fan vagyok.
Aki csesztetett emiatt a bátyám. De ő se mindig, sértően közli a véleményét.
Az animékról kialakult negatív véleménynek nem az az alapja hogy sok embernek ez mese hanem az hogy egy mesterműre jut három nézhetetlen trágya amit egybites aggyal lehet csak megnézni.
És ha egy laikus rákeres a műfajra nem tudja hol kell keresni akkor nagy valószínűséggel egy olyan szarba botlik amiből ha megnéz egy részt akkor a sarokban kuporogva fog morfondírozni hogy a barátja miket néz
12-13 éves koromban folyamatosan.
Most 24 vagyok, és tény, hogy átálltam inkább a játékokra/Disney mesékre. Ettől függetlenül a többi felnőttnek nem jut eszébe, hogy emiatt bántson. Kulturáltak. Ezért jobb felnőttnek lenni.
Engem csak a barátaim néha, főleg csak civakodásból és nem gondolják komolyan. :D
Például mikor a báttyámnak meséltem el hogy nézek animéket, nagyon örült neki mert ő is szereti és azóta néha nézünk együtt is :D
(pl. a Naruto-t, és a Bleach-t együtt néztük végig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!