Szerintetek el készül valaha is az Attack On Titan szinkron?
Már 9 hónapja az előzetesnek és még kb.semmit nem tudtam még felmutatni, ígérgetés mondjuk megy ezerrel.
Én nagyon vártam amikor megjelent az előzetes, kezd alább hagyni a hitem, hogy valaha is elkészül.
Meddig kell még várni, egyáltalán elkészül valaha is, mert kezdem úgy érezni a várakozás hiábavaló már, de nem akarom ezt hinni.. Mert nagyon vártam.
Szerintetek?
Vagy a Dragon Hall+ csapat akik már 1 évad Elfen Lied-et elkészítettek, szerintetek Ők megcsinálhatnàk?
Üdv, egy lány rajongó
Nem csodálkoznék, ha egy átírt, lebutított, katyvasz sztorit fogsz kapni szinkronosan, amit nem fogsz megérteni. Sajnos nálunk nem arról híresek, hogy igényesen, az eredetihez hűen fordítanak. :( De ne legyen igazam!
A szinkronok viszont meglepő, de nem rosszak (legalább is akiknek eddig tudjuk), van akinek mást adtam volna, pl. Mikasa, de legalább tapasztalt színészekkel dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!