Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok a Naruto párokról?

Mit gondoltok a Naruto párokról?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól lettek összehozva? Vagy változtatnátok rajta?

2020. júl. 17. 00:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha Ino és Shikamaru összejött volna, megszűnik a generációk óta tartó InoShikaCho formáció. Igy mindhárom klánnak meglett a gyerek, tudták folytatni.
2020. júl. 19. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
9. Köszi! Én valamiért többet éreztem köztük,az egyik oldalról, (Pl.:Kiba,Shika)mint barátság.
2020. júl. 19. 11:43
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
11. Én úgy gondolom,hogy nem lett volna baj ha felbomlik. Szerintem az egyik nagy hibája a Borutonak,hogy ragaszkodik a Narutohoz és nem hozza a kívánt minőséget. Ha már csináltak egy Next Generationt,akkor kicsit többet foglalkozhatnának a karakterekkel,az egyediségükkel,a személyiségükkel és nem a szüleik tulajdonságát ízlés szerint keverni. Persze fontos a múlt és e két idő között,mint Naruto és Boruto meg találni az egyensúlyt és nem az egészet az elődre építeni. Pl. A volt fontos karaktereket,mint Naruto,Sasuke kicsit félre állítani, de nem annyira,mint Kakashit. Ezt a 3mas formáció klán szerinti kötötségét is lehetne hanyagolni és babrálni a személyiségekkel. Pl. Sarada&Boruto,mint Uchiha&Uzumaki, InoShikaCho stb.
2020. júl. 19. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Igen amúgy ez tényleg idegesítő, hogy ennyire Naruto 2.0-at akarnak csinálni belőle.
2020. júl. 19. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Ez még le maradt a végéről:

Felbontani és új team-eket,más tematika szerint létrehozni. Ha akarod írok példákat,de legalább olyan furcsa lesz,mint a Narutos shippjeim. XD

*megtalálni

2020. júl. 19. 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen elég erőltetett, értem mit írsz. Sokkal izgalmasabb dolgokat is kihozhattak volna az egészből, erre kaptunk egy gyerekbarát hagyományőrző pacsmagot.
2020. júl. 19. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szebben nem is lehet megfogalmazni.
2020. júl. 19. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem teljesen jó így.
2020. júl. 19. 19:55
 19/19 anonim ***** válasza:

5-ös

Nem értem hogy mi az hogy nem hasznos? Akkor miért klán a klán? Ha nem baj el mondanád szerinted miért nem fontos. (Ui:Tiszteletben tartom a véleményed és bocs higy lepontoztalak csak a hirtelen jött valami hajtott)

2020. júl. 21. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!