Csak én utálom azt, hogy a Naruto Naruto hokagévé
válásáról szólt, de soha nem láttuk hokagévé válni?
Figyelt kérdés
Persze, a Borutóban már az. De hogyan érte ezt el? A végére Kakashiból lett az új hokage... Kaguya után vége lett és a Lényeget nem kaptuk meg. Ezt szembeköpésnek érzem...
Szerintem ez csak annyi, hogy Tsunade akart már egy kis "nyugit" a több éves hokagéskedés és a nagy háború után, és Naruto volt, aki a pozíció átvételére való rátermettségét a leginkább bizonyította a csatatéren, viszont az elméleti tudása a nullához konvergált, tehát kellett valaki, aki betölti a szerepet, míg Naruto nem zárkózik fel ezen a téren is. Ez lett Kakashi.
2020. júl. 10. 01:21
2/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy erre gondoltál-e, de volt külön egy rész (ova?) ami csak naruto hokagévá válásáról szólt.
Mit akartál volna látni a Hokagévá válásról? A Shippuuden végére Naruto bőven elérte egy kage szintjét erőben, csak a tudás hiányzott, amit ugyanúgy szerzett meg, mint minden átlagos ember. Vagy legyen egy külön sorozat Naruto: How to become a Hokage címmel? :D
2020. júl. 10. 11:48
5/9 A kérdező kommentje:
Nem, ennek kellett volna annak a sorozatnak lennie X'D Nem kellett volna időt ugrani, hanem MEGMUTATNI AZ ÁLMA BETELJESÜLÉSÉT. Amihez több, mint 700 részen keresztül közeledtünk, s végül xarba se lettünk nézve.
Olyan, mintha a One Piece végén Luffy elérné az utolsó szigetet és hoppá, vége. Majd egy másik sorozatban elmondanák, hogy "izé... amúgy Luffy megtalálta a kincset, csak mondom"
A lényeget hagyták ki, amire Mindenki várt és szurkolt.
2020. júl. 10. 13:24
6/9 anonim válasza:
Naruto-nak sosem az volt az álma, hogy Hokage legyen. Azt akarta, hogy elismerjék, és ehhez egy részlépés volt az, hogy Hokagévá válik. Ahogy telt az idő, erősödött, és egyre közelebb került az emberekhez, eldöntötte, hogy azért lesz Hokage, hogy megvédhessen mindenkit. És ezt láthattuk a sorozat alatt. Tehát 3 dolog kell ahhoz, hogy valaki Hokage lehessen. Erő, tudás és motiváció. Az erőt megszerezte, amikor megkapta Asura erejét. A motivációt megszerezte, amikor Pein legyőzése után mindenki hősként ünnepelte, és hazavárta. Tehát csak a tudás maradt, amire nem volt ideje az edzés és a háború miatt. Szóval teljesen jó volt a sorozat ilyen téren.
2020. júl. 10. 18:44
7/9 anonim válasza:
Szerintem a sorozatnak jóval súllyosabb pontjai vannak amik miatt vérzik mint ez. Például Sasuke karaktere Itachi halála után szinte teljesen feleslegessé vált. A negatív karakterek motivációi is eléggé gyengére sikeredtek. Igazából az egyetlen akinél érthető lett volna hogy meggyűlöli a világot az a főhősünk
2020. júl. 10. 23:42
8/9 anonim válasza:
Khm ! 3. és 4. válaszoló, az nem Naruto volt hanem Konohamaru , ezért szar az egész ! Értem én, hogy ez már nem róla szólt, DE B@ZMEG, így elbazsni egy beiktatási ceremóniát ! Úgy örültünk volna mi Naruto fanok egy rendes jelenetnek amikor mindenki előtt eléri a célját Naruto, erre ezt kapjuk !
Valóélet szaga volt, hogy ha gyereked van , már nem te vagy a lényeg ..XD
DE AKKOR IS KICSESZÉS VOLT ,szerintem is a rajongókkal akik Narutoval együtt nőttek fel!
(Ha, szó szerint értük a Hokagevé válás folyamatát és nem jelképesen)
2020. júl. 11. 23:15
9/9 anonim válasza:
Amúgy én teljesen megértelek, én is így éreztem. 700 részt végig szenvedek azért, hogy Naruto Hokage legyen s kapok egy Borutot, amiben Naruto konkrét mint egy közepes mellékszereplő, ráadásul rossz apa, még haza se jár, mert annyi a munkája (eddig a Hokagéknak hogy hogy nyugis életük volt? Értem én, hogy azóta sokkal fejlettebb lett minden de na.) Ráadásul Naruto nem néz ki boldognak szerintem, plusz még a saját Hokagévá válásánál sem tudott ott lenni. Én személy szerint összecsapottnak érzem a végét..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!