Naruto animében hogy van ez? Lehetséges SPOILEREK!
Figyelt kérdés
Ugye a háborúban 223-adik részben megtudjuk hogy Genma,Raido és Iwashi tudják használni a Fliyng Raijint (remélem jól írtam) mert ők voltak a 4. Hokage testőrei. A kérdésem az lenne hogy nincsen/nem volt több testőre? Akikre én gondolok:Kotetsu és Izumo(rengeteget vannak Tsunadeval)aztán Aoba(Raido csapattársa) és Hayate(ezt csak onnan gondolom hogy nem volt megnevezve a tisztsége de speciális jonin és a "posztjára" egy másik Spc Jonint és testőrt jelöltek ki mikor meghalt(Chunnin vizsga)
Ti szerintetek van benne ráció illetve volt több testőre mert nekem ez kevésnek tűnik főleg hogyha egyik meghal akkor nem tudják beadni a Fliyng Raijint
2020. júl. 9. 02:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon volt több testőre. Egy kage nem egy tipikus földesúr, akinek csak a szája és a pénztárcája nagy, de amúgy meg összecsinálja magát az ellenségtől. Egy kage képes megvédeni magát, és általában elől harcol, mivel kötelességének érzi megvédeni a csapatát. És ez Minato-ra különösen igaz volt, mert ő családjaként tekintett az egész falura, ráadásul az ő generációjában az egyik legerősebb kage volt. Szóval 3-4 testőrnél nem kell több egy kagénak.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ja én is ezért gondoltam hogy nincs több testőre mert ő A kage.Csak azért gondoltam hogy lehetett neki több mert ha egy kidől akkor nemtudják használni a Fliyng Raijint és az elég nagy hátrány. De Anime szerint nincs neki és kb érthető is.Válaszodat köszönöm!
2020. júl. 17. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!