Befejeztem a Naruto Nézését, Sajnos a naruto shippuuden-hez nincs magyar felirat, úgyhogy japánul nézem, magyar felirattal. A kérdés az lenne, hogy a Naruto 220-adik résznél ért véged. letöltöttem fojtatást és 231nél fojtatódik. hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy látom nem adnak le a naruto shippuuden-hez fordítást így magyar felirattal kell néznem. Láttam egy részt magyarul lefordítva, de fanok csinálták, retkes irritáló a hangjuk vagy 9 évesek és a minőség is sz*r.2020. júl. 3. 15:56
1/8 A kérdező kommentje:
"Sajnos a naruto shippuuden-hez nincs magyar felirat" Magyar szinkronhangra gondoltam nem feliratra*
2020. júl. 3. 16:08
2/8 anonim válasza:
Még régen én is néztem a narutót,emlékszem,hogy 220 részes volt.Lehetseges,hogy OVA-t nézel éppen.Szerintem érdemes felirattal folytatni a naruto shippudent.A Japán szinkron 100 szor jobb,sokkal több érzelmet átad és a minősege is messze túlszárnyalja a magyar szinkront.Egy idő után már észre sem fogod venni,hogy feliratos úgy megszokod.Ezenfelül az olvasási kepességeid is fejlesztik ezek a tevékenysegek.Magyar szinkront sehol se fogsz találni,maximum fandubot.A jobb animék többsége feliratos ugyhogy ha a naruto után szeretnél meg más animeket is nézni akkor erdemes megszokni az olvasást.Én 8 évesen kezdtem el feliratosan olvasni ugyhogy szerintem ez senkinek sem okozhat problémát.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ha nincs más választásom akkor így fogom fojtatni, elég lehangoló, már hozzászoktam, a karakterek hangjaihoz de mind1... pfu de elment a kedvem most a narutotol de szar lett a kedvem remélem így is élvezni fogom
2020. júl. 3. 16:42
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy kaphatnék egy oldalt ahol jó a minőség és van magyar felirat
2020. júl. 3. 16:46
5/8 anonim válasza:
Én a szinkronosanime, illetve animek.hu oldalakon néztem. A feliratos nekem sokkal jobban tetszett, mint a magyar szinkronos, pedig először én is tökre ki voltam akadva miatta, de pár rész után megszoktam.
6/8 anonim válasza:
Indavideón meg tudod nézni az összes részt.(én vagyok az 1.válaszadó ha nem esik le)
7/8 A kérdező kommentje:
20 adikán tartottam 484 résznél most tartok egy kis szünetet nagyon jó volt, besz@rás milyen storit találtak ki nagyon tetszett
2020. júl. 29. 22:46
8/8 anonim válasza:
Látom csak tetszik magyar felirattal is :)
1. válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!