Naruto és Itachi kapcsolata??
Figyelt kérdés
Tettem már fel az utóbbi időben narutóval kapcsolatos kérdéseket és még mindig nem fogytam ki. Tehát még mindig nem néztem végig az animét, de haladok. Úgy érzem, hogy Itachi nem azért hagyta életben Sasukét, hogy bosszúálló legyen (gyűlölet blablabla...) Hanem mert tényleg szereti. Azért gondolom így mert amikor visszaemlékezik Sasuke akkor mutatja, hogy Itachit behálózták teljesen, az egész falu és a szülei. Kivéve egy embert. Sasukét. A másik pedig az, hogy amikor meggyanúsítják Itachit, hogy megölte a barátját, Sasuke hallja és rászól a bátyjára, hogy hagyja abba. És Itachi befejezi amikor észre veszi a testvérét... Értitek??? A harmadik indok meg az, hogy amikor Sasuke Orocsimaruhoz csatlakozott, mutatnak egy jelenetet az Akacukiról ahogy beszélnek Sasukéról. Akkor Itachi arckifejezése mérges volt, olyan mintha nem akarná, hogy az öccsét kihasználja Orocsimaru.2020. júl. 8. 20:21
2/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy csak én látom úgy (még csak gondolom mert nem néztem végig), hogy Itachi szereti legalább egy kicsit Sasukét????
2020. júl. 8. 20:47
3/13 anonim válasza:
Most tulajdonképpen azt várod azoktól, akik már végignézték, hogy spoilerezzenek? :D
4/13 A kérdező kommentje:
Igen!
Na jó nem... csak annyit akarok tudni, hogy Itachi szereti a drága öcsikéjét???😶😶🙄🙄
2020. júl. 8. 21:09
5/13 anonim válasza:
Nézd tovább, és kiderül! Ez egy elég összetett kérdés amivel kapcsolatban több csavar is kiderül még. Amik nem fognak akkorát ütni ha nem akkor látod amikor ott tartasz a történetben.
6/13 anonim válasza:
Oké, tehát akkor most kitenném a SPOILER!!! jelzést azoknak az érdekében, akik idetévedtek, de még nem látták a sztorit.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Igen, Itachi szereti a drága öcsikéjét.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönőőőőőőőőőőőőőőőőőőőm!!!😍😍😍😋😋
2020. júl. 9. 07:33
8/13 anonim válasza:
Mindennél jobban szerette. Épp erről szól az egész. :)
9/13 Gofrisütő válasza:
De hogy ha az a kérdés, hogy Itachi szereti Sasukét, akkor miért az a kérdés, hogy Naruto és Itachi kapcsolata?
10/13 anonim válasza:
#9 Azért, mert egy kapcsolat kétoldalú. Az már a sztori elején kiderült, hogy Sasuke szívből gyűlöli Itachit, de az nem, hogy Itachi mit érez valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!