Mit gondoltok a Naruto párokról?
A NaruHinán kívül az összes páros jó, bár nem értem, miért kellett kb szinte mindenkinek megházasodni. A Narutoban szinte senkinek nem volt családja, párja pl Itachi, Tsunade, Kakashi, Guy, Iruka stbstb. Kivétel volt Kurenai és Asuma kezdődő románca, meg Yahiko Konan kapcsolata a flashbackben. Erre Naruto generációja a háború után nagyon belehúzott a romantikába, egyedül talán Kiba és Shinonak nem lett kapcsolata családja. Jó értem, hogy kellenek a gyerekek, de így nekem kicsit gagyi hogy mint a párzítóban gyors rakjunk össze olyan karaktereket akik 2 mondatot (vagy annyit sem) kommunikáltak egymással.
A NaruHina nekem azért furcsa és kissé érthetetlen, mert tény, hogy Hinata sokáig kémkedett Naruto után, végig szurkolt neki a háttérből, de Naruto ezt az egész anime alatt lekakálta. Egész végig Sakurát hajkurászta, ha ki kell emelni azt, aki iránt érdeklődött, még az apjának is azt hazudta hogy a barátnője. Egész végig kaptuk az utalásokat arra, hogy a személyiségük és a történések alapján Minato és Kushina párhuzamát kapjuk majd, meg a főhős csak megkapja azt a lányt aki után az egész sztori alatt epekedik. Az ő házasságuk nem lett volna ilyen gyepes és egyhangú.
Sasuke és Sakura kapcsolata viszont nagyon meglepett. Azt hittem kínos lesz a köztük kialakult kapcsolat, meg erőltetett lesz, de a Borutoban az ő párosuk tetszik a legjobban. Jó látni hogy Sasuke túladott a gőgjén, és kimutatja az érzelmeit (legalább a családjának). Sakura is felnőtt mellé érettségi szinten. Egyedül nevelte Saradat, miközben vezette a kórház dolgait is, és elengedte Sasuket, nem láncolta önző módon maga mellé, megértette a küldetés fontosságát.
Durva látni, hogy pont Narutoék családja tűnik egy kicsit ridegnek és szétesettnek, amikor ő mindig is erről álmodott, mert neki nem volt. Boruto (egy elkényeztetett kis kancsó) folyamatosan szidja, kicseszik vele, csalódást okoz neki, egyszerűen nem érti meg az apját. Ráadásul szegény Narutot egy boldogtalan, gondterhelt lúzernek ábrázolják.
Míg Sasuke családja a hazatérte óta harmónikus. Sarada (aki a legjobban tükrözi a volt 7es csapatuk személyiségeit egybegyúrva) megbocsájtott az apjának, tiszteli a szüleit, jó ambíciókkal rendelkezik. Sakura is támogatja mindenben, szavak nélkül megértik egymást. Sasuke is próbál jó apa és férj lenni, még akkor is ha néha nehezen megy neki. A bosszúálló, aki egyedül volt, nem akart több fájdalmat, így kötelékeket sem. Ez jó jellemfejlődés.
Az a gondolat menet viszont tetszik, hogy Narutonak azért van két gyereke, ha esetleg Hinatával meghalnának, ne maradjon egyik sem egyedül, támogassák egymást. Sasukénak pedig azért van csak egy, nehogy úgy járjon mint az ő és az Itachi kapcsolata, ne menjen az agyukra a klán és a szeretet, esetleg ne vegye el az egyik testvér a másik szemét.
Az Ino-Shika-Cho formáció is megmaradt ami tök jó.
Hát kb ez a véleményem.
NaruHina: Csak a Borutoban szeretem meg.
ShikaTema: Egyáltalán nem illenek egymáshoz. Tema túl erőszakos.
SaIno: Cukik,talán ők az egyetlen jól eltalált páros.
SasuSaku: Háát...Végül is okésak,de ha úgy veszem,hogy miattuk létezik Sarada,akkor inkább a halál.
ChojixAzt se tudom kivel jött össze.
Én inkább így hoztam volna össze őket:
KibaHina: Szerintem a csávó,még érzett is valamit iránta...
InoShika: Szintén meg volt köztük a kémia.
SaiSaku: Mintha köztük is lett volna valami
Naruto: Vagy hokage vagy apa.A kettő nem megy együtt.
Sasuke x Chino: Vele úgy is viselkedett,mint egy emberrel.
Kurenai x Asuma: Nekik,ki a gyerekük?
Gaara x Tenten: Nejivel nem lett volna az igazi.
Hát, kedves 8-as, nem pontozlak le, de elég érdekes a nézeted. :D
KibaHina: rohadtul nem illenek össze, max csapattársak voltak. Egyik sem érez a másik iránt semmit.
InoShika: hát nem tudom te milyen kémiát éreztél, de ők is max csapattársak voltak. Szerintem már a sima naruto chunin vizsgáján is lehetett érezni, hogy ők egy pár lesznek.
SaiSaku: Hát öööö.. valahogy őket sem tudom elképzelni együtt, tekintve, hogy egyik se érzett a másik iránt semmit.
Naruto: Na ezzel mondjuk egyet értek, de akkor meg nem lett volna Boruto. :D
Sasuke x Chino: Mindketten utolsó klán tagoknak vallották magukat (Chinonál nem igaz), hogy őket hogy hoztad össze.
Kurenai X Asuma: Mirai a gyerekük.
Gaara X Tenten: Na ez a legrosszabb :D. Olyan, mint a SasuHina. Összesen egy mondatot nem beszéltek egymással a 720 rész alatt. Egyébként szerintem Nejivel simán összejöhettek volna.
Egyébként semmi rosszindulat nincs, nem pontozok le senkit, csak jó ilyenekről vitázni.
*Javítás:
Az InoShikánál Temarinál lehetett érezni, hogy össze fognak jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!