Mi volt az első anime, amit láttatok? Akkor is, ha nem tudtátok akkor, hogy mit néztek.
#41 szó szerint valóban nem tiltották be Magyarországon a forgalmazását, csak levették a csatornákról.
ugyanakkor anno hatévesen csak azt tudtam hogy eltűnt a kedvenc mesém a tévéből :).
Nyilván nem nagyon lehetett nézettsége, ha olyan lehetetlen időpontban vetítik. Amúgy később megjelent a következő tizenhat epizód VHS-en.
(Amúgy a mi generációnknak három nagy lelki törése volt. Az első a Kacsamesék megszakítása, a második a Csipet-csapaté, mert jött a Pápa, a harmadik meg természetesen a Dragon Ball Z megszüntetése.)
Plusz, mi anno azt hittük, hogy a Sailor Moon-t is betiltották (ezt a szót használták többen is), mert az RTL Klub nem vette meg az utolsó évadot.
#41 fura de én a Kacsameséket A Csipet-csapatot és a Sailor Moont nem igazán néztem soha. Ezek közül anno csak a Dragon Ball érdekelt.
Ezután volt egy nagyobb kihagyás és csak 14 éves koromban kezdtem el újra animéket nézni. Kicsit visszasírom a középiskolai éveimet amikor sokat tudtam nézni, sajnos munka miatt ma már nem igazán tudom követni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!