Mi volt az első anime, amit láttatok? Akkor is, ha nem tudtátok akkor, hogy mit néztek.
Figyelt kérdés
Nekem a Panda maci kalandjai volt az első animefilmem, és talán a Csip-csup csodák volt az első anime sorozat, amit láttam. Persze akkoriban még egyikről sem tudtam, hogy animék. ^^2020. máj. 31. 21:30
1/49 anonim válasza:
Még az Animaxon a Hello Kitty :)
2/49 anonim válasza:
Inuyasha, Slayers vagy a Kaleido Star. Nem emlékszem.
4/49 anonim válasza:
Fogalmam sincs Valószínűleg a Nils Holgersson vagy Maja, a méhecska, Alfréd a Kacsa vagy 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal. Amelyiket először kezdték vetíteni a TV-k.
5/49 anonim válasza:
Az első anime amit láttam az Akagami no shiroyukihime volt
7/49 Csicuki válasza:
Inuyasha vagy az F-zero talán a Dice a mentőcsapat
10/49 anonim válasza:
Pokemon, Nils Holgerson vagy azt hiszem nagyon kicsiként a Kukucska. Az utobbi néha ijesztő volt egy gyereknek(legalábbis szerintem😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!