Animések, Melyik a legjobb és legrosszabb anime amit eddig láttatok?
Hmm talán a Bloodivores, Divine Gate, kövezzetek meg, de Fairy Tail, Diabolik Lovers a legrosszabbak.
Legjobbak: Steins;Gate, Bakemonogatari ( meg úgy a Monogatari series), FLCL, Aoi Bungaku Series, Cowboy Bebop, Dororo.
Legjobb: Steins;Gate, FMA:Brotherhood (csak ezekre adtam 10/10-et)
Legrosszabb:
- a népszerűbb tömeganimék animék közül: Sword Art Online (4/10)
- az abszolút legrosszabbak amiket végig is néztem: RErideD, Ranpo Kitan (2/10)
- a legrosszabb amit nem bírtam végignézni se: Boku no Hero Academia (2/10)
1/10-et még sose adtam, ahhoz azért kb minden téren borzasztónak kell lennie (bár egyszer láttam egy olyan előzetest, amely esélyes lenne erre...)
Legjobb: Inuyasha (örök kedvenc, ezen nőttem fel)
Legrosszabb: Amnesia (ennél ostobább animét életembe nem láttam, egyszerűen szörnyű)
Legjobbak: Gosick, Haikyuu! Tokyo Ghoul 1. évad, talán még a második, a többi nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszesem. Az Inuyashat én is szeretem, tekintve, hogy az volt az első animém, de elég hosszú. ERASED, Death Note, Bongou Stray Dogs, bár a harmadik évadába még nem néztem bele. Another, Angel Beats, AnoHana, Steins Gate
Legrosszabb: Egyértelműen a Boku no Pico, bár nem volt gyomrom ahhoz, hogy megnézzem. Diabolik Lover, több nem jut eszembe, igazából mondhatni az összes háremes anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!