Mi volt az első anime, amit láttatok? Akkor is, ha nem tudtátok akkor, hogy mit néztek.
Az eredeti voltron 84-es, magyarul viszont nem adták, igy szerintem a műholdas csatornák bejövetelekor láthattátok, vagy a brit sky channel, vagy a nèmet rtl / rtl 2 műsorán annó.
Pinokkió nekem nem rèmlik, lehet, hogy csak nem kötött le annyira 😀
Viszont az első sorozat, amiről
Már tudtam, hogy japán dolog, ès "nagyon más" mint bármilyen rajzfilm amit addig láttam, az a
Nadia: The Secret of Blue Water
volt.
Ezèrt már bolondultam, konkrètan szerelmes voltam a főhős lányba 😅
Annyi tuti, hogy ezt a nèmet rtl 2-n adták 96-ban (ugyanitt 95-ben a Voltront, valszeg sokan innen ismerhetik)
@Hintalow: Pedig biztos, hogy volt Voltron magyarul, mert ott a YouTube link a teljes filmhez a 25. hozzászólásomban. :) Elvileg a Vico szinkronizálta le '86-ban, kazettán is megjelent.
Igen akartam is írni, hogy én a sorozatban gondolkodtam, azt nem adták ki magyarul, (amúgy is katyvasz kicsit, mert maga a Voltron, kb olyan frenchise, mint a Power Rangers, fogták az 52 részes Beast King Golion és a szintén 52 részes Armored Fleet Dairugger XV animét, és ezekből gyúrták össze a Voltron évedokat, új szöveg, nevek, csomó helyen editálva.)
Én a videókazettással nem is találkoztam.
Nana animaxon. :)
Később pedig a Kimi ni Todoke amit már "ösztönösen" néztem és egyből bele is szerettem az animékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!