Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy vagytok képesek nem...

Hogy vagytok képesek nem meglátni mi a rosz és mi a jó anime szinkron?

Figyelt kérdés

Tanaka K. Norbert vagyok, a Dragon Hall+ egyetlen hivatalos szintű konkutenciája.

A DH+ nem rég elkészítette az Elfen Lied anime szinkront.... Kb. 5 kritika készült róla és 1 kivételével mind HIBÁTLANNAK titulálja... Mondják azt, hogy "mérföld kő"... "Ez egy hivatalos szintű szinkron".... Úr Isten.... Hogy lehettek ennyire VAKOK???

Nem vagyok dühös a gyerekek akik nézik, de dühös vagyok a kritikusokra akik felnőtt ivarérett emberek... És a kommentelőkre kiknek már látni kellene az olyan amatőr alapvető hibákat amelyeket egy 9 éves is észrevesz.... Nem vagyok dühös a DH+-ra, hogy képes volt egy övön alúli szinkront kiadni a kezeik közül, de azért már igen, hogy képesek tökéletesnek titulálni a művüket és még TANÍTANI az embereket arról, hogy mitől lesz jó egy szinkron.

Úr Ísten....!

Nem akarok itt kitörni... Így csak válaszokat szeretnék... Mondjátok meg.... Nektek tényleg ennyire tetszik az Elfen Lied szinkron vagy egyszerüen csak bele vagytok törődve abba, hogy nincsennek új szinkronok, örüljünk hogy ez is van?

Legyetek magatokkal őszinték... És kérdezzétek meg magatoktól... Őszintén mert ha hazudsz magadnak is akkor nem ér semmit.... "Nekem tényleg tetszik ez a szinkron? "

Előre is köszi mindenki válaszát

2020. máj. 23. 08:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre
2020. máj. 23. 09:06
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Egy ecchi-hárem-horror sorozat nem az, amit szerintem gyerekeknek kéne mutogatni, egyértelműen a kamaszkor kellene, hogy legyen a bbelépőjének.

Egyébként eszetlen szinkron propaganda van az országban. Sokan hajlamosak a szar szinkronokat is isteníteni (ami az átlag) már csak azért, mert van.

2020. máj. 23. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a Yinsasin csapat által szinkronizált Beastars-t.

Akkor majd látod mi a jó szinkron.

2020. máj. 23. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem vagyok a magyar szinkron ellen filmek és sorozatok terén.

Jól is kisülthetnek a dolgok pl. lásd ott van Ford Fairlane kalandjai, tökre furcsa a Nagy Feró hangja, de valahogy mégis beleillik a környezetbe.

Animék terén pedig ott a Death Note amiben tényleg nincs hiba.

Viszont nagyrészben az animéknél szinte már már természetellenes a magyar de akár egy angol szinkron is. Valahogy nem adja vissza az eredeti dialógust, a hang magasságok is zavaróak tudnak lenni.

Az más téma, hogy nem kedvencem az Elfen Lied, ettől eltekintve tényleg fércmunka lett a szinkron...

2020. máj. 23. 11:31
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
Őrüljetek, hogy van szinkron.
2020. máj. 23. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
én az egyetlen szinkron amit elviselek, vagy inkább az egyetlen szinkron ami jó az a fullmetal alchemist:brotherhood, a többi nagyon sz@r
2020. máj. 23. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ritka a jó magyar szinkron az animéknél. Talán 1-2 régebbinek van egész jó szinkronja, pl Inuyasha, Death Note, de az utóbbi pár év szinkronjai között nem találtam jót.
2020. máj. 23. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:

"Animék terén pedig ott a Death Note amiben tényleg nincs hiba."

Na azért az túlzás :D Nem fikázni szeretném a Death Note -ot, mivel egyik kedvencem és az volt az első animém, de azért érdekes volt a magyar szinkronban, hogy Rem halálistennek végig férfi szinkronhangja volt, miközben ő nő :D

Naruto magyar szinkronjáról amúgy kinek mi a véleménye? Ahogy tapasztaltam elég megoszlóak a vélemények ennél az animénél. Én személy szerint nem tudom elviselni mióta belenéztem az eredeti szinkronos változatba.

2020. máj. 23. 23:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csak most néztem rá a szinkronjukra, 10+ éve nem láttam szinkronos animét.

Én se vagyok szinkronpárti, mert sajnos az eredeti japán profi szinkronszínészekkel nehéz felvenni a versenyt. A szinkronos animének nagy jelentősége volt régen, mert nagyrészt eleve csak így jutott el az emberekhez, míg el nem jött a torrent kor. Tetszett-nem tetszett, ez volt. Ma már mindenki feltalál a videómegosztókra, a feliratot meg gyorsabb legyártani.

Nekem nem jött be. De ugyanakkor nekem igényem sincs szinkronos animéra, úgyhogy nem én vagyok a piac. Gondolom az emberek már csak azért is dicsérik, hogy összehozták. Mondjuk nem értem, miért pont az Elfen Lied-re esett a választásuk.

2020. máj. 24. 01:03
 10/13 anonim válasza:
0%

Nem azért de a legtöbb anime szinkront azért találjátok rosznak mert vagy nem passzol a karakter kinézetére vagy egy kicsitt átírták hogy a szó viccek benne maradjanak vagy azért mert az adott amiméknek az eredeti nyelvében vanak olyan szavak amik több dolgot is jelenthet egyszere így elég sok félén van feliratozva

Vagy nincs meg a pontos definíciója még ezer oka lehet annak és szerintem a mérföldkő úgy értették hogy a magyar szinkront készítő (társulat vagy stúdió attól függ hogy kik csinálták) hogy elértek már egy bizonyos szintet amit edig még nem.

Nem szeretnék még sérteni senkit sem aki megsértődőt rajta atól bocsánatot kérek előre is.

Ja egyébként még az elöt hogy bárki aszt írná hogy persze te biztos csak szinkronos anime-t nézel és ezért véded öket

Annak elárulom hogy eredeti nyelven nézem

ja és tényleg eszt nem sértésnek szántam senki számára sem.

2020. máj. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!