Megláttak a "munkám" közben :C A kérdőjel muszáj. ? 13/F
Ma este, amikor "azt" csináltam, anyukám bejött a szobámba, hogy megnézze, hogy alszom-e. Rajtam volt a fejhallgató,(nagyon vékonyak a falak, ezért) és csúnyát néztem, nem hallottam, hogy bejön. Épp jött az a bizonyos dolog a szerszámból. Amikor ránéztem az ajtóra teljesen véletlenül, anyukámat láttam, hogy megy ki a szobámból. Amikor végeztem, hallottam, hogy apukámmal beszél komoly dolgokról a kisfiukkal kapcsolatban.
Nem tudom, hogy hogyan szóljak hozzájuk holnap, ha még nem kaptam szexuális felvilágosítást sem a szülőktől, sem az iskolában,ezért nagyot nézhetett. Ezentúl mindig a wc-n fogok dolgozni.
Nagyon cikinek érzem.
Voltak hasonló helyzetek a kedves kérdésolvasókkal? Hogyan szóltatok egymáshoz ez után? Mennyi idő múlva lett elfelejtve az egész sztori?
Köszönöm!
Szerencsére ilyen nem volt, de normális felnőtt természetesnek veszi a dolgot. Kissé kínos lehet, de majd megkopik a dolog, baj pedig nincs (hacsak nem néztél különösen durvát, ami kiveri a biztosítékot anyádnál).
A felvilágosításnak ehhez semmi köze, régen felvilágosítás nélkül is eljutottak idáig s tovább az emberek, ráadásul jóval kisebb gyerekkorban is vannak szexuális fázisok. Ez az élet része.
A wc kissé illúzióromboló lenne nekem, ha nem kell túl gyakran, a zuhany szimpatikusabb, de zár is lehetne az ajtódon.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, normális felnőtt ezen nem akad ki, de a kulcsszó a "normális", amiből komoly hiány van Magyarországon.
Amúgy igen, ciki, de anyukád legalább megtanulja, hogy nem rombolunk be egy szó nélkül, kopogás nélkül a fiúgyerek szobájába. Ezt leszámítva úgy tűnik, egész jól bírta a dolgot, nem kezdett üvöltözni, törni-zúzni.
Az a 4chan-es sztori megvolt, amikor a srác hasonló módon fejhallgatóval "működött" a számítógép előtt, majd mikor kinyitotta a szemét, ott volt letéve elé a vacsora? Anyu figyelmes volt, nem zavarta. Na, az a ciki. Vagy a nutellás sztori az Apukám világából, de azt már mesélje el más. :D
Engem jobban zavarna az, hogy ez a munkád :D
Viccen kívül: ne stresszelj, ha nem valami őskonzervatív vallásos szüleid vannak, nem lesz gáz.
Arra a nutellás sztorira gondolsz amikor bekente a gyerek a seggét, vagy az másik amire én gondolok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!