Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki nagyon bejön. Ezen a héten talizunk.
Bővebben:
Nagyon szeretem, sőt.. Mások szerint ferde hajlama van. Nem tudom eldönteni hogy mi a pálya.. 😐.. Szerintem ő is érez valamit, de van barátja :/
Szerintetek elmondjam neki?..
2019. júl. 8. 10:39
1/6 A kérdező kommentje:
Én: 19/l
Ő: 18/l
2019. júl. 8. 10:40
2/6 anonim válasza:
A viszonyotoktól függ. Ha közel álltok es nem csak plátoi szerelem akkor igen, de azt is fokozatosan felépítve. Először puhatold ki hogy egyaltalán melyik kapura játszik, simán lehet hogy bi. Aztán valami olyasmit kéne hogy próbálta-e már, hogy áll a lányokkal való kapcsolathoz stb, és ha következő alkalommal találkoztok akkor elmondhatod neki, de ne zúdíts rá mindent egyszerre.
3/6 anonim válasza:
"van barátja"...
Minek terhelnéd őt? Még ha biszex is?
Ilyen helyzetben ildomosabb, ha mást keresel.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó, igazad van.. De hogy felejtsem el?...
2019. júl. 8. 14:59
5/6 AnonymusCQ válasza:
Elfelejteni? Én egy éve próbálok elfelejteni valakit és azóta se megy. Erre nincs jó módszer, egyszerűen várni kell. viszont ha tényleg szeretnéd elmondani megteheted, nem kell mindig beletörődni és elbújni, ha tudod, hogy van valakije
6/6 OneGirlOne válasza:
Nekem is hasonló esetem volt. Csak én a tehetetlenség miatt elkezdtem bunkózni, aztán jött más akivel jobban éreztem magam (vele sincs semmi) de legalább a másik lányra képes vagyok már csak barátként nezni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!