Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elmondjam neki, hogy a nőkhöz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy a nőkhöz (is) vonzódom?

Figyelt kérdés

A leszbikus lány barátom nem tudja rólam, hogy bi vagyok. Sosem hozta fel a témát én meg nem akartam csak úgy random megemlíteni, hogy amúgy én az vagyok.

Időközben beleszerettem. Néha bókolunk egymásnak, de fogalmam sincs, ő komolyan gondolja-e vagy csak poénkodik. Ezért arra gondoltam, hogy elmondom neki, hogy bi vagyok. Már csak azt nem tudom, ezt hogy hozzam fel. Vagy inkább írjam meg neki üzenetben, hogy nem tudtam volna személyesen megtalálni a legjobb időt erre, ezért inkább így vallok színt? Mert úgy éreztem, hogy ha ő elmondta, hogy a nőkhöz vonzódik, akkor én is szerettem volna valakinek elmondani?

2018. jún. 23. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem inkább az érzéseidet mond el iránta. :) Az sokkal cukibb megoldás mint elmondani hogy bi vagy, abból nem biztos hogy levágja hogy szerelmes vagy belé...
2018. jún. 23. 23:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát, egyelőre az is kihívást jelent, hogy elmondjam neki, hogy bi vagyok. Szerintem nem sejti, és kíváncsi vagyok, utána hogyan viszonyulna hozzám. Ha érdeklődik irántam, akkor több bátorságom lenne bevallani, hogy szeretem. :)
2018. jún. 23. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Dehát ő leszbikus, mégis milyen reakciótól félsz? :)
2018. jún. 23. 23:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy a barátságunk rámenjen. Ha azt tapasztalnám, hogy nem lesz közvetlenebb úgy, ahogyan két ember viselkedik, amikor tetszenek egymásnak, akkor inkább elfelejteném őt, mint nő.
2018. jún. 23. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem persze, mondd el neki. Biztos, hogy lenne olyan kontextus a beszélgetésetekben, ahol teret tud ez nyerni. Ne félj. A bókok milyen stílusban szoktak elhangozni?
2018. jún. 24. 01:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1.Attól, hogy a másik leszbikus még nem akar minden nőre rámászni.

2.Mondd el neki és hívd randira. Ha visszautasít a barátságotok akkor is megmaradhat,intelligens ember kezelni tudja ezt.

2018. jún. 24. 09:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam, hogy ha leszbikus, biztos akar tőlem valamit vagy rámászna bárkire. Ha nem nekem szólt, akkor bocsi.
2018. jún. 24. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp elmondhatod neki :)

(Szüleid tudják hogy bi vagy? Ha ez tabutéma, akkor legalább te is megkönnyebbülsz, hogy van, aki megért és támogat)

Pláne ha ő is elárulta neked, hogy leszbikus. Ha megbízik benned, hogy felvállalja, akkor tuti nem lesz baja azzal, hogy te is megnyílsz előtte :)

És persze az is lehetséges, hogy érez irántad valamit.

Vagy tényleg csak hülyéskedik. (Mint én, az aszexuális, és a hetero lány barátnőm - külső szemlélő lazán elhiheti, hogy forró románc ég kettőnk között, holott tényleg csak poénkodunk)

Bárhogy is legyen, rosszul semmiképp sem jársz :)

2018. jún. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!