Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy vonzódom hozzá?
Úgy érzem,hogy vonzódom hozzá..pedig nem lenne szabad,nekem barátom van. Nem tudom,hogy alkohol hatása alatt-e,de voltak olyan megjegyzései,hogy tetszem neki régóta és szép vagyok,meg rámmászna ha nem lenne barátom.
Nap mint nap beszélünk facebookon,órákig el tudunk beszélni,volt hogy éjjel 2-ig beszéltünk,és nem alap dolgokról,olyan dolgokat osztott meg velem,amit másnak soha..
Nem akarom bebeszélni magamnak,de úgy érzem,hogy én sem vagyok közömbös a számára. Én érzek valami olyan vonzódást,hogy szivesen megérinteném,megölelném és elgondolkodtam rajta,hogy mi lenne ha elmondanám neki ,hogy vonzódom hozzá.Semmilyen formátumu szexre nem lenne szükségem,csupán tudni szeretné,.hogy ő hogy viszonyul hozzám..
Amúgy barátoknak tartjuk magunkat,nem tudom,hogy ezek után barátságe ez már..lehet,hogy ő azért nem közeledik felém másképp,mert tudja ,hogy barátom van és nem akar bekavarni ?
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem mondanám el neki, mert semmi értelme. Szereted a barátodat? Nincsen lelkiismeretfurdalásod? Nincsen nagy kísértés? Én jártam már hasonlóan, de akkor rendszerint nem mégtöbbet beszéltünk, hanem próbáltam egy kis távolságot tartani.
Minek kínzod saját magadat?
Igazad van. Jobb,hogy most allok le,miutan mar keso lesz.
Lehet,hogy a baratsagunkat is elrontanam,csak tenyleg meg kell szakitanom a kapcsolatot vele egy darabig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!