Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel adjam a tudtára, hogy tetszik?
Jól van akkor válaszolok a kérdésre.
“Mi az amit ő is szimpatikusnak tartana és nem lenne "gàz"?”
Honnan a retkes büdös *$%#€&@-bol tudjuk ő mit tartana szimpatikusnak?
Mivel egy olyan emberről van szó akiről azt se tudod kihez vonzódik, próbálj közelebb kerülni hozzá aztan meglátod egyáltalan a bizalmaskodásra vevő-e. De annyira unalmas, hogy emberek azt hiszik rájuk konkrét recept vonatkozik és ezt pont ismeretlen emberek tudják majd elmondani nekik a legjobban. Ugyanúgy működik ez a helyzet is, mint bármelyik. Bár egetverő hülyeség, hogy pont a főnöködet kell kiszemelned, biztos ő az egyetlen a közeledben, aki mosolyog és vonzó.
A hülye hisztid meg szerintem nem lesz neki szimpatikus, de gyakorold rajta is, aztán megtudod.
Na most aztán jól megmondtad nekem:(
Nekem nem kellene olyan, aki citromba harapott. Lehet a felettesednek se, úgyhogy lelazulhatnál. Ez hasznos tipp, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!