Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csupaszon szereti, viszont nekem a borotválást egyáltalán nem bírja a bőröm és borzasztó csúnya utána és fáj is. Ezért nagyon rövidre szoktam vágni, de attól tartok így nem akar majd engem, mert nem tetszik neki. Lehet ez szakító ok?
Ha igazán szeret akkor nem. Nekem teljesen mindegy hogy milyen a barátnőm p@ncija, magát az embert ha imádom, sosem szakítanék vele.
20/L
12 éveseknél szakítóok, de felnőtt embereknél kizárt. Ha a barátnőd sikeresen kijárta a 8 általánost, akkor minden bizonnyal ezt is meg tudja érteni.
Esetleg próbáld ki, hogy alul borotválod, a szeméremdombot pedig csak rövidre vágod. Sokaknak inkább a szeméremdomb pattog ki.
Nem a fanszőrzeted lesz a válóok. Hanem az, hogy nem tudtok kommunikálni, kommunikáció által kompromisszumot kötni.
Mondd el neki ugyanezt, a kedvéért megteheted azt, hogy egyszer kipróbálod a gyantázást. Ha kellemetlen találod, akkor kénytelen lesz elfogadni, hogy te rövidre vágod a gyepet.
A. verzió: szőrösen hagyod.
B. verzió: leszeded, de csúnya lesz.
Kérdezd meg tőle, melyiket választja. :)
Jófejek vagytok, köszönöm, hogy válaszoltatok.
Mindenképp megvitatjuk a témát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!