Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el azt, hogy csak a nőket tudom szeretni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 20:08
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy elengeded azt a negatív érzést, ami ehhez kapcsoltódik. :-)
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg kizárni, hogy a társadalom mit vár el tőled. Nem az számít, magadnak élsz. Nekem az segített nagyon sokat, hogy volt mellettem valaki, akivel tudtam beszélgetni, aki hasonló cipőben járt, csak régebb óta. Önbizalmat, biztonságot adott.
Nem kell neked se görcsölnöd, így vagy jó, ahogy vagy :)
4/5 anonim válasza:
Simán fogadd el. Pl. a szeb miniszterelnöknő is leszbikus , férfi szemmel semmi fura nincs rajta, csak egy kicsit keményebb vonású csaj.
5/5 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszolók is írták. Engedd el a negatív érzéseket, az hogy a nőket szereted, az nem bűn , nincs miért szégyelned. Szerintem a legfontosabb az, hogy képes legyél magadban megvitatni a kérdést úgy, hogy a végén képes leszel elfogadni. Illetve a barátokkal való beszélgetések ( persze akik teljes mértékben támogatnak ) is segítenek elfogadni a tényt. De mint már említettem, magadat kell elfogadnod! És hagyd, hogy mások véleménye határozzon meg téged. ( Bocsi a helyesírási hibákért , késő van és álmos vagyok , de szerettem volna támogatni a kérdezőt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!