Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van valakinek hasonló "problém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek hasonló "problémája"?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok, sosem volt komoly kapcsolatom se fiúval, se lánnyal. A fiúkról régóta tudom, hogy egyáltalán nem érdekelnek, lányba már többször is voltam szerelmes, de sajnos egyikből sem lett semmi. Kifejezetten ismerkedni nem szoktam olyan célból, hogy összejöjjek valakivel, ezt valahogy nem nekem találták ki :D Ugyanakkor ott van bennem az az érzés, hogy olyan jó lenne találni valakit, de egyszerűen nem tudom, hogy csináljam ezt pl. Tinder és társai nélkül. Sajnos mindig egy hozzám közel álló barátnőmbe szeretek bele, szenvedek is miatta... Nehezen megy a kötődés, sok idő kell, mire valakinek fel tudok oldódni, ezért sem tudnék egy számomra vadidegen emberrel randizni.

Volt/van esetleg valaki hasonló helyzetben? Sokszor úgy tűnik, hogy mindenki másnak olyan könnyen megy az ismerkedés, csak bennem van valami rosszul bekötve :(

2019. jún. 11. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
leszbi helyeken probálkozz
2019. jún. 11. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan volt már több kapcsolatom is nővel, de pár éve valahogy így érzek én is, amit leírtál.
2019. jún. 11. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Jelen. :D Én se szoktam konkrétan párkeresés céljából ismerkedni.

Szurkolok neked! :)

2019. jún. 11. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Szóval aki aberráltnak hívta a kérdezőt és genetikai zsákutcának meg eutanáziát javasolt neki az nem lett töröltetve, de én aki csak neki szóltam vissza igen? :D
2019. jún. 11. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Próbálkozz, ismerkedj, suliban-munkahelyen. Nem tudom hova jársz. Itt a nyár, irány a strand, este valami szórakozóhely. Menni fog az :), fiatal vagy. Aki meg az euntanáziát javasolta, annak sem kéne szaporodni :) 37/N
2019. jún. 11. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Ne is törődj vele, biztos egy hasonló gondolkodású moderátor kezei közé kerültél :D

Köszönöm az eddigi válaszokat, próbálok profitálni belőlük :) Már dolgozom, bulizni nem igazán járok el, inkább a kisebb baráti összejöveteleket szeretem, de lehet, hogy ki kellene lépnem a komfortzónámból egy kicsit :D

2019. jún. 11. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
mintha magamat olvasnál csak nálam rosszabb mert idegen lányba szeretem bele ami tök esélytelen és előtte még sose tetszett lány csak fiúk voltak nálam is nagy kérdőjel szval nem vagy vele egyedül :)
2019. jún. 11. 23:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 idegen lanyba? :ooo melyik bolygorol? Talaxiai?
2019. jún. 12. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!