Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek hasonló "problémája"?
Huszonéves lány vagyok, sosem volt komoly kapcsolatom se fiúval, se lánnyal. A fiúkról régóta tudom, hogy egyáltalán nem érdekelnek, lányba már többször is voltam szerelmes, de sajnos egyikből sem lett semmi. Kifejezetten ismerkedni nem szoktam olyan célból, hogy összejöjjek valakivel, ezt valahogy nem nekem találták ki :D Ugyanakkor ott van bennem az az érzés, hogy olyan jó lenne találni valakit, de egyszerűen nem tudom, hogy csináljam ezt pl. Tinder és társai nélkül. Sajnos mindig egy hozzám közel álló barátnőmbe szeretek bele, szenvedek is miatta... Nehezen megy a kötődés, sok idő kell, mire valakinek fel tudok oldódni, ezért sem tudnék egy számomra vadidegen emberrel randizni.
Volt/van esetleg valaki hasonló helyzetben? Sokszor úgy tűnik, hogy mindenki másnak olyan könnyen megy az ismerkedés, csak bennem van valami rosszul bekötve :(
Jelen. :D Én se szoktam konkrétan párkeresés céljából ismerkedni.
Szurkolok neked! :)
Ne is törődj vele, biztos egy hasonló gondolkodású moderátor kezei közé kerültél :D
Köszönöm az eddigi válaszokat, próbálok profitálni belőlük :) Már dolgozom, bulizni nem igazán járok el, inkább a kisebb baráti összejöveteleket szeretem, de lehet, hogy ki kellene lépnem a komfortzónámból egy kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!