Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt esetleg valakinek hasonló problémája?
Sziasztok!
A problémám a következő: egy hónappal ezelőtt leálltam a fogamzásgátlóval. Nem tapasztaltam pecsételő vérzést, semmi rendellenességet egészen csütörtökig. A barátommal szeretkeztünk, és az aktus végén véreztem. Ez éjszaka volt, nem is aggódtam miatta, mert esedékes, hogy megjöjjön, ezért úgy gondoltam, hogy reggelre valószínűleg megérkezik a menstruációm, de azóta sem jött meg. Szerdára sikerült bejelentkeznem az orvoshoz, de eléggé aggódunk, ezért írtam ki a kérdést, bízva abban, hogy valakinek esetleg volt már hasonló problémája. Mitől lehet ez? Hüvelygyulladás vagy valami fertőzés? Sajnos anyumnak volt már méhszájsebe, nagyon félek (sajnos, úgy gondolom, megalapozottan), hogy talán nálam is erről van szó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!