Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló allergia? Kinek volt hasonló problémája?
Ez nem kifejezetten allergia,csak a mellékhatások jöttek ki rajtad.Abba kell hagyni úgyhogy ezt jól tetted .A dokinak el kell mondani a panaszokat és fölír egy másikat ha kéred ,ami lehet már megfelelőbb lesz neked.Mindenki szervezete más, van akinek ez, van akinek az a gyogyi válik be.Lehet hogy csak erre a fajtára reagál rosszul a szervezeted.
Nick3
De ha felir egy másikat és az sem válik be, meddig legyek kisérleti nyúl -.-
Hajlamos voltam régen a pattikra, de már "kinőttem" és tiszta volt az arcom, de mióta eszem a bogyókat vagy is ettem, elviselhetetlen a mellékhatás/allergia. köszi h irtál.
Ezek mellékhatások. A hányinger nálam is megvolt, nagyon erősen az első hónapban, de az orvosom tájékoztatott róla, hogy ez természetes lehet, szóval nem hagytam abba, és most már semmi bajom tőle (4 hónapja szedem).
Ha nem szeretnél gyógyszert szedni, akkor ne szedj! Használj gumit, esetleg spermaölő kúppal együtt.
A hányingerrel én is tisztába lettem, miután olvasgattam a neten, és a betegtájékoztatót is. De a dokim semmit nem mondott, csak irt egy receptet...
Nekem legjobban az arcommal van a problémám, h csúnya lett, és a fej fájás.
Reggel megyek a dokihoz, meglátom mit mond. Szokott fájni a fejem, mert ha olyan az idő akkor kicsit megérzem. De mióta tabit szedek, azóta a fájás annyira erősödött, hogy megijedtem. Remélem lesz megoldás mind az arc problémámra, a többi tünetekre, és megfelelő védekezési módszer is lesz.Mert részemről lehet jó lenne a gumi, de én páromat is nézem, mert ő fiatalabb két évvel, és még van hátra a suliból két éve. Nekem már van szakmám, érettségim, és ha lenne páromnak is munkája lehet h bátrabban használnám én is a gumit. De igy semmiképp nem. De ha nincs más akkor marad az, és a nagy oda figyelés...
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!