Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló allergia? Kinek volt hasonló problémája?
Én sem bítom a fogamzásgátlót, nálam is fejfájással, szédüléssel kezdődött,és magas lett a vérnyomásom. Neked sem ártana ha megméretnéd, fejfájás hátterében lehet magas vérnyomás is a tablettától. aztán depivel folytatódott és pánikbeteg lettem tőle.
Gondolom azért, mert felborult a hormonháztartásom.
2 évig küzdöttem a pánikkal, remélem többet nem lesz hozzá szerencsém.
Nem mindenkinek válik be a fogamzásgátló sajna
És te voltál dokinál ? Nem ajánlott másik tabit ? Köszi h irtál, és "jobbulást"...
Az a baj, hogy mióta tabizok, azóta nincs egy nyugodt napom. Ideges, feszült vagyok de nagyon.
Voltam dokinál. Azt mondta hogy szüneteltessem egy hónapig, aztán menjek vissza egy hónap múlva és ir fel másik -.-
Köszi a válaszokat
Nem akartam kisérleti nyúl lenni, soha többet semmilyen gyógyszer!!!Egy egészséges nőnek ha nincs baja ne vegyen be napi egy szem gyógyszert azért, hogy ne legen terhes. de ez az én véleményem, engem nagyon kicsinált a dolog, és az h feszült vagy, nem valami jó, nálam is így kezdődött, egyébként meliane-t kaptam.
és ha bármi furcsát tapasztalsz keresd az orvosod!
üdv és minden jót:)
köszönöm :)
Ez kihatott a páromra is, mert rajta vezettem le és nagyon rossz volt. Én sem akarom a következő tabit megkóstolni. Mi van ha attól is rosszul leszek. És te akkor már nem szedsz semmit? Neked is ilyen tünetek voltak? Neked is minden jót :)
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!