Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a mérettől. Volt már valakinek hasonló problémája?
Tegnap este a barátommal zuhanyoztam,és felállt neki.Durván üti a 20 cm-t.Azt mondta akarja,én pedig besokkoltam,és azt mondtam,hogy álmos vagyok majd holnap.Nem arról van szó,hogy nem akarom,hanem arról,hogy félek.
20L
Mennyivel nagyobb mint az eddigiek?
Kérd meg,hogy finoman dugja be,ki kell tapasztalni,hogy a puncid kényelmesen mennyit fogad be.A vastagsággal szerintem nem lesz gond ha dugtál már néhányszor.
# 6
Komolyabb tétben fogadnék, hogy te nem puncit hordasz a lábaid között, mint az a sok más másik hozzászóló sem, akiknek a hasonló kérdéseknél írt válaszaiból úgy tűnik, azt gondolják, hogy a hüvely végtelen mértékben képes mind keresztben, mint hosszában tágulni. :-)
Kérdező, ha a vastagsága nem tűnik vészesnek, akkor szerintem csak abban az esetben van gond, ha a barátodban nincs annyi odafigyelés, ügyesség és önkontroll, hogy ne legyen olyan mély a behatolás, hogy neked fájdalmat okozzon azzal, hogy telibe találja a méhszájadat.
Nyilván hátránya a 20 cm körüli, vagy feletti méretnek, hogy a nők túlnyomó többségénél nem tesz lehetővé teljes behatolást - ha egy férfi mindenképpen erre vágyik, akkor olyan nőt kell keresnie, aki ilyen anatómiai adottságokkal rendelkezik.
Ha megbízol a barátodban olyan tekintetben is, hogy tud rád figyelni, szerintem nincs okod a félelemre - de ha a helyedben lennék, én őszintén elmondanám neki, hogy mi a helyzet.
# 6
Elnézést, szeretnék tőled bocsánatot kérni, mert én voltam figyelmetlen - igazából nem írtad, hogy feltétlenül annyit tágul, hogy teljes hosszában be tudja fogadni azt a méretet, ami "durván üti a 20 centit". (Másrészt szerintem nagyon hasznos tanácsokat adtál - szóval még egyszer bocsánat! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!