Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek a mérettől. Volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a mérettől. Volt már valakinek hasonló problémája?

Figyelt kérdés

Tegnap este a barátommal zuhanyoztam,és felállt neki.Durván üti a 20 cm-t.Azt mondta akarja,én pedig besokkoltam,és azt mondtam,hogy álmos vagyok majd holnap.Nem arról van szó,hogy nem akarom,hanem arról,hogy félek.

20L

2015. jún. 16. 07:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Voltam már én is ilyen helyzetben, a poén az, hogy a fiúknak nem volt 20 centi, annál kisebb, de nekem az még mindig nagy. NEkem a 12 centi az ideális. Így mindig megijedek a nagy faroktól (volt már rossz tapasztalatom és ez ilyen reflex-szerű dolog.)

Én ilyenkor megmondtam előre, hogy óvatosan bánjon velem ,emrt nekem ez már nagy méret.

És mindig óvatosak voltak velem.

Persze ez nyilván azért is van, mert tetszik nekik, hogy nagy a farkuk :D És bizonyítani akarnak.

Ja, és mindenképpen ajánlom, hogy beszéld meg vele, mert eddig minden férfi azt mondta, hogy nagyon cuki volt, ahogy megijedtem és beszéltem róla nekik, pedig én már jóval idősebb vagyok nálad :D

Ne félj, ha a párod figyelmes, nem lesz baj. Csak ne görcsölj rá! :)

2015. jún. 16. 10:12
 12/17 anonim ***** válasza:
mondd neki hogy lassan csinalja,es ne rakja be tovig. Szerintem olyan pozokat valasszatok,ahol a pebisz hosszabol elveszik vaamennyi,pl misszionarius.
2015. jún. 16. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, tudsz tágulni.

Csak gondolj bele, hogy onnan egy baba is ki tud majd bújni.

A barátodnak a makkja a legérzékenyebb, neked a hüvely bemeneted, nem szükséges tövig tolnia. A hosszú farok egyébként könnyebben kihajlik mint a rövid, ezért a barátod is féltheti a szerszámát, különösen a lovagló póztól.

Az első közösüléseknél legyetek lassabbak, kimértebbek és akkor nem történhet semmi baj. Ráértek majd vadulni, előttetek még az egész élet. Ha valami gondod van, beszéld meg a pároddal, különösen hogy te is akarod az együttlétet. A kikosarazás nem működik hosszú távon, mert kockáztatod, hogy lepattint és keres magának egy másik partnert.

2015. jún. 16. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

# 13

"Csak gondolj bele, hogy onnan egy baba is ki tud majd bújni."

Megkérdezhetem, hogy ez a biológia tény szerinted hogyan függ össze azzal a kérdéssel, hogy egy nő hüvelye képes-e hosszában 20 centi körülire nyúlni?

(Legalábbis feltételezem, hogy nem gondolod, hogy egy újszülött teljes hosszában, vagy akár csak fele testhosszában a hüvelyben tartózkodik bármikor szülés közben.)

2015. jún. 16. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Én is hasonlóan érzek.

Bár még az első barátommal vagyok, de ha belegondolok, hogy egy övénél sokkal nagyobb farkat kelljen magamba fogadnom, hát...

(A barátomé 14 cm, és ha nagyon vad néha azzal is fájdalmat okoz)

2015. jún. 16. 11:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Jobban fogod élvezni;)
2015. jún. 16. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Paci értelmes, ezért válaszolhat.

Láttam már nagyobbat is :* szóval nopara, nem fog fájni. annyira..

2015. jún. 17. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!