Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek hasonló vagy esetleg lehetséges az ilyen?
mitől fáj a szex? valamilyen elváltozás miatt? vagy ideges vagy és nem tudod elengedni magad? vagy hüvelyszárazság? ez sem mindegy.
olvastam olyanról, hogy a fog.gátlóknak egy idő után lehet olyan mellékhatása, hogy csökkenti a libidót, esetleg akkor kevésbé nedvesedsz, ez csak egy tipp, viszont a váltás után rögtön nem hiszem, hogy jelentkezne ilyen tünet, szóval szerintem nem valószínű, hogy összefüggene.
amúgy, én is lindynette 20-at szedek több, mint egy éve, de nem tapasztaltam semmiféle mellékhatást, ilyet sem, mint amit te írtál.
23L
nincs köze a váltáshoz, a fogamzásgátlónak nincs olyan mellékhatása, hogy fáj a szex
vagy komoly betegséged van(hüvelygyulladás,nemi betegség, szervi baj, méhszájseb-AMIT KI KELLENE VIZSGÁLNI)
Vagy pedig a barátodnak túl nagy van és nem vagy nedves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!