Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok kinek van hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok kinek van hasonló problémája?

Figyelt kérdés
mostanában nem csak reggel van merevedésem hanem napközben többször is olyankor kijön kevés ondó is emiatt kerültem már ciki helyzetbe Járok úszni és főleg uszás közbe van merevedésem és látszik

2015. nov. 18. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tarts egy meleg haver akit gyakran megszopatsz és márse lesz ilyen gondod
2015. nov. 18. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Izgi ^^
2015. nov. 18. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Naponta többször verd ki.
2015. nov. 18. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Régebben csak reggel volt? Basszus, naponta 20x van legalább, amióta az eszemet tudom ...

Ha kellemetlen helyzetben vagyok, akkor elkezdek agyalni valami problémán, ami elvonja a figyelmem, nekem ez bejön.

2015. nov. 18. 11:04
 5/6 szaszaa11 ***** válasza:

Szeva!

Ez természetes, ne félj. Pár éve nekem is rengetegszer volt ilyen napi szinten aztán ahogy elkezdtem szexuális életet elni, egyre kevesebbszer. De meg igy is, ha latok egy bombanot, es\vagy elbambulok, sokszor előfordul. Dugd a zsebedbe a kezed, es szorits a labadhoz, amig nem mulik el! Csak aztán Nehogy kísértésbe ess zsebhoki teren.. :D.

Úszás alatt meg... Hat ne ussz haton, akkor nem latszik :D

2015. nov. 18. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nagyon büszke lennék rá,hogy egész nap tuzelesre kész a peniszem!
2023. febr. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!