Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha egy lány unikornisos ruhát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány unikornisos ruhát visel és Pride segédszervező, akkor leszbikus, vagy minimum biszexuális?

Figyelt kérdés
Egyetmi csoporttársról van szó. Beszélgetés közben érzem hogy ízzik a levegő köztünk, mennek az érintések, flörtölések, de nem tudom eldönteni hogy nem-e leszbikus a csaj. Nincsen párkapcsolata, fiúkról nem szoktunk beszélgetni, de ugyanúgy lányokról sem.
2019. máj. 11. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Lehet h csak simán gyerekes
2019. máj. 11. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt és fontos lehet hogy én srác vagyok.
2019. máj. 11. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

én is touchy vagyok a barátaimmal és a stílusom eleve flörtölésnek van nézve mindig :) amúgy kedvességet nem nézed be flörtnek? :D mert az elég gyakori baklövés :D

egyébként kérdezz rá... ha ilyesmit csinál, minimum biszex, de szerintem inkább leszbikus... ha nem az utóbbi akkor meg hajrá, de így kérdezz rá nyugodtan, nincs abban semmi rossz... nyíltan kérdezz rá... és ha azt mondja leszbikus ne kezdd el kérdezgetni tőle kérlek, hogy biztosan az-e, csinálta-e már fiúval, hasonló tiszteletlen baromságok :) ha valaha valaki ezeket a kérdéseket felteszi onnantól végképp elvágja magát

2019. máj. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!