Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek rá hogy leszbikusok vagytok? Hány évesek voltatok? Hogy mondtátok el barátaitoknak és a családotoknak? Hogy fogadták?
15 évesen vallottam be magamnak
Csak barátok tudják
Anyukám szerint az ovitól kezdve azt mondtam, hogy a lányokat szeretem és hogy ha majd nagy leszek feleségem lesz..
Ez 20 év alatt sem változott.
Nem tudom elképzelni, hogy egy 4 éves kislány ilyet mondjon.. De váltig állítják a szüleim, még a nagymamám is! Azóta nyugdíjba vonult ovonéni is >.<
Én is incselkedtem a kis csoporttársaimmal, kergettem a fiúkkal együtt a lányokat, nagyon rossz gyerek voltam, mindig büntetésben voltam. Persze mindig volt kis "szerelmem" is. Aki mindig lány volt.
Akkor még nem rohantak a szülőkhöz a pedagógusok, hogy zakkant a gyerek, kéretik pszichológushoz vinni.. Legyintettek, sok hülyeséget összebeszélnek a gyerekek, ennyi volt.
Ezzel együtt nőttem fel, mint azzal, hogy pl barna a hajam.
16 évesen volt egy kis megingás, mikor a barátaimra akartam hasonlítani és fiúkkal ismerkedtem, hogy ne lógjak ki a sorból.. De a barátkozásnál többre nem jutottunk.
Család ugyanúgy fogadta, mint a nővérem pasiját vagy az öcsém csaját. Semmiben nem különböztettek/nek meg a mai napig.
Mikor elkezdtem ezeket mondogatni, hogy tetszik Anett.. meg Janka.. stb biztos el voltak képedve és tanácstalanok voltak a szüleim de sose bántottak nem akartak átnevelni vagy, kiverni a fejemből a hülyeséget!
Nem is emlékeznek már arra az időre. Én sem.
De valahol akkor kezdődhetett.
Rokonok előttem sohasem furcsállták, nem mondtak semmi bántót, max a hátam mögött, de egy negatívum sem ért senkitől, soha.
Anyámékkal beszélték meg, ők meg nem tehettek ellenem semmit,tehát aki akart az megfordult és lelépett. Ha nem tetszett.
De nem nagyon volt ilyen, egyszer egy új szomszéd mondott annyit, érdekes.. Gúnyosan. De ennyi.
Rosszabb volt nekik azt a kínlódást látni, míg egy fiúval próbáltam meg összejönni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!