Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A féltékenység egyenlő azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység egyenlő azzal, hogy bejövünk az illetőnek/szerelmes belénk?

Figyelt kérdés

Mindketten lányok vagyunk és mindketten úgy tudjuk egymásról, hogy heterok vagyunk.

Ha fiúkról beszél, hogy pl ennek-annak tetszik vagy neki tetszik egy fiú akkor én mindig nagyon féltékeny leszek, mert én szerelmes vagyok ebbe a lányba. De ha én beszélek fiúkról, mert pl megtetszett egy vagy éppen azért, hogy féltékeny legyen, akkor ő is tényleg látom rajta, hogy nagyon féltékeny lesz, hiába próbálja, nem tudja letagadni. Egyszerűen rá van írva az arcára ilyenkor. De ez nem az, hogy irigy

hogy tetszek egy fiúnak pl, hanem tényleg féltékeny, hogy engem nehogy elveszítsen.

Ez mit jelent? 2 olyan lány aki nem érez egymás iránt semmi többet csak barátságot azok elvileg nem lehetnének féltékenyek arra, ha a barátnőjüknek tetszik egy pasi ugye?

2019. ápr. 19. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak annyit jelent hogy van egy kizárólagossági igénye veled kapcsolatban.
2019. ápr. 19. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. a szerelem meg a féltékenység nem azonos dolog. Sőt nem is feltétlenül jár együtt.
2019. ápr. 19. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.Sokszor a heteró nők is féltékenyek a barátnőjük pasijára is akár,de csak baráti szempontok miatt.
2019. ápr. 19. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De úgy értem arra féltékeny, hogyha bejövök egy srácnak. Ebben mi a baráti szempont?
2019. ápr. 19. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha összejöttök,akkor kevesebbet leszel vele,ő mem lesz olyan fontos.Vaaagy netán bejön neki mégis a srác,akar ő is pasit stb.
2019. ápr. 19. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk annyira jóba, hogy azt feltételezze, hogy ha összejövök a fiúval, akkor nem leszek vele annyit,mert egyetemisták vagyunk szóval muszáj együtt lennünk sokat. Nem változtatna a barátságunkon, ha összejönnék a fiuval és ezt ő is tudja. Én úgy gondolom nem ezért féltékenykedik,úgy érzem rosszul esik neki ha egy fiú hajt rám vagy ha nekem bejön valaki. Pl a legjobb barátnőm aki iskolán kívül van, ő nem féltékeny ha egy fiú tetszik nekem, inkább drukkol, hogy legyen valami.
2019. ápr. 19. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nna várj azt írod az elején, hogy szerelmes vagy belé, a végére meg már barátság van?Szerinten először a saját érzelmeiddel legyél tisztába.
2019. ápr. 20. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:

A féltékenység az önbizalomhiányhoz kötődik. Azért jön ki leginkább a párkapcsolatban, mert ott van az, hogy valaki a “tiéd” és elveszítheted, ha jön valaki aki jobb nálad. Barátságban is lehet ilyen, de az általában nem ennyire erős érzelem, vagy kicsi gyerekeknél, ha a szülő sokat foglalkozik valaki mással és ezt a gyerek rosszul éli meg.

Szerencsésebb lenne, ha a szerelmet pozitív érzéseken keresztül élnétek meg.

Ha már ennyire bejöttök egymásnak, akár randizhatnátok is, vagy csinálhatnátok bármit, ami által közelebb kerülhettek egymáshoz.

2019. ápr. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!