Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy számomra kócosan, csapzottan és természetesen is tetszenek a lányok? (L. Kérdés)
Másnak is ilyen az ízlése? Ez csak azért merült fel bennem, mert sokan úgy vannak vele (fiúk és lányok is), hogy ha egy lány nem öltözik úgy, hogy kiemelje a nőies formáit, nem sminkel, nem néz ki mindig tökéletesen és naprakészen, akkor már kevésbé számít vonzónak. Én valamiért pont az ilyen lányokat keresem a szememmel. Persze nem vagyok a smink ellen, de azt gondolom az már csak bónusz, ha valaki alkalmakra feldob magára valamit. Viszont nekem az valami plusz, hogy ha valaki mer csapzott és kócos lenni a hétköznapokban. Én ezt valamiért nem látom igénytelennek. Persze a csapzottságon nem az alap higiénia hiányát értem (pl.: szájszag és társait). Egyszerűen csak mer olyan lenni, amilyennek megteremtette a természet.
Miért van az, hogy sokan úgy látják, hogy a nők, csak akkor számítanak szépnek és vonzónak, ha kihangsúlyozzák a nőies atribútumaikat? Önmagukban miért nem szépek a nők egyesen szerint? Ez a kérdés inkább azoknak szól, akiknek csak a "nőies, sminkelős" lányok jöhetnek számításba.
én a kócos hajamért konkrétan dolgozom :DDD ha nem csinálnék semmit egyenes lenne x) (rövid hajam van)
a vonalaimat meg azért rejtem el, mert túl sokan akartak felszedni és igazából bazira untam, hogy minden csávó rámnyomult... :D mondjuk a fiús kinézet se segített sokat ezen, de valamit :D
egyébként ez nettó szexizmus az összes ilyen lánytól, hogy nő az sminkeljen és legyen nőies és ezen nincs mit szépíteni :D és nem baj, ha valakinek ez az esete, de nem kell degradálóan beszélni a többi nőről, aki éppenúgy nő
egyébként ezt nyomja a média, minden, le kell tojni szerintem :) mindenki legyen olyan, ahogyan jól érzi magát ^^
egyébként nekem is így tetszenek sokkal inkább ^^ sok smink megijeszt engem, nem tudom megmondnai miért :D
Nem tudom,hogy neked miért de engem azért érdekel egy lány termeszetes állapotában,mert reggel felkelés után azt kapom. Nem ledig a felturbózott verziót.
Ha az alapverziója rendben van,azaz tetszik csapzottan kocosan akkor felturbózva is jó lehet. Vagy nem...
Meg bizonyos csajoknak van kocosan csapzottan is sexuális kisugarzásuk.
Hu de kib-szott felszínes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!