Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lynneryon kérdése:
Tudtok leszbikus ismerkedös helyet vagy csoportot Pécsen?
Figyelt kérdés
Olyan helyek érdekelnének amik a 16-20 év körüli korosztálynak szólnak! 17/L2019. ápr. 17. 21:47
1/9 anonim válasza:
Hát régebben a Wannabe volt, de megszűnt, viszont szerintem a PEMA még létezik és úgy valahogy biztos lehet ismerkedni, Prideon szokott lenni transzparensük is.
2/9 anonim válasza:
Hát igazából itt is lehet beszélni emberekkel, illetve lehet próbáltad már, de Instagram, Tinder, FB, stb... Vagy ismerősökön keresztül:)
3/9 anonim válasza:
Instán 13-14 évesek vannak, az még neki is túl fiatal. :D Vagy legalábbis az ismerkedős oldalakon... de ha van 1-2 olyan ismerőse az embernek onnan könnyű tényleg újakat találni, engem is csomóan bekövettek. XD
4/9 anonim válasza:
Én sem tudok mondani neked kifejezetten ilyen helyeket. Elég nehezen ismerkedek én is, valamiért errefelé nem vállalják még magukat nyíltan az emberek. 19/L
5/9 anonim válasza:
én pécsi vagyok,18 éves,írhattok,ha gondoljátok,szívesen ismerkednék.
6/9 anonim válasza:
Nekem is írhattok, baranyai vagyok. ;)
21L
7/9 anonim válasza:
Én Pécsi vagyok 28 éves de csak alkami kapcsolat érdekelne .
8/9 anonim válasza:
Pécs környéki vagyok, 24 éves, szívesen ismerkednék :)
9/9 anonim válasza:
Én is pécsi vagyok de én még csak 16 :b Viszont velem egykorú, passzív lányokkal szívesen beszélgetnék! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!