Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Zavar ha egy csajnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavar ha egy csajnak van egy kis háj a pocakja alján?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 11:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a normális válaszokat! :)
2019. ápr. 6. 20:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Elmondom nálunk az átlagos párbeszédet mikor valamelyikünk a tükör előtt áll.

-Fúj, de kövér vagyok, gusztustalan, nem is tudom hogy tudsz rám nézni...

-Hát te hülye vagy. Szexi vagy. Hagyjál már ezzel...

-De undiiii!!

-Undi az anyukád kínja az.

Ez oda vissza működik. Ergo egyikőnket sem zavarja. Amióta együtt vagyunk mindketten szedtünk fel egy picit magunkra, bár nekem sosem volt lapos hasam, az említett területen én mindig párnásabb voltam, de egyikőnket sem zavarja, hogy a másik egy picit husisabb lett, inkább önmagunkat zavarja ez. Játszani, harapgálni nem kifejezetten szoktuk egymást ezen a területen. Egymás fenekét mindig megpaskoljuk meg van hogy beleharapunk a másikéba finoman, de a hasát egyikőnknek sem piszkáljuk.

2019. ápr. 8. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!