Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar ha egy csajnak van egy kis háj a pocakja alján?
"Feltétlen gondom lesz rá, hogy a finom húrokat pengető vattacukor lelkivilágodra tekintettel legyek, csak, hogy adott kérdésre adekvát választ tudjál adni."
Na már megint kezded a nyálaskodást…
Neked ez nem fog menni :/
Tetszik, ahogy teletűzdeles a mondataidat kacifántosnak tűnő kifejezésekkel, hogy azt mutasd milyen intellektuel emberi lény vagy:D
Sok sikert a visszaigazolásokhoz!
Szép napot!
Én bírom ahogy fogalmaz a kérdező
Egyeseknek muszáj mindenbe beleállniuk?
Csöndben is tovabb lehetett volna menni
Kettes voltam
A kérdező modoros stílusa még mindig kevésbé irritáló, mint a sokszor válaszoló szőrszálhasogatása, csak hogy én is beszálljak ebbe a teljesen felesleges vitába.
A kérdésre a válaszom pedig az, hogy a másikon nem zavar, de saját magamon eléggé.
Érdekes társadalmi reakcio hogy az lett felpontozva aki frappansan elkezdte oltogatni azt aki őt nem bántotta,mert hú de jól megmondta neki,de azok akik kiallnak a kérdező mellett hogy nem kéne bántani a másikat,azok meg le lettek pontozva
Gratula emberek👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!