Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Zavar ha egy csajnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavar ha egy csajnak van egy kis háj a pocakja alján?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 5. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%

"Feltétlen gondom lesz rá, hogy a finom húrokat pengető vattacukor lelkivilágodra tekintettel legyek, csak, hogy adott kérdésre adekvát választ tudjál adni."

Na már megint kezded a nyálaskodást…

Neked ez nem fog menni :/

2019. ápr. 5. 13:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok megküzdeni a fogalmi zavaraiddal, de ha sikerülne is, nem vagy kompetens partnere még egy közepesen értelmes párbeszédnek sem. Szép napot!
2019. ápr. 5. 13:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem zavar, imádom, ha egy lány vékony, de a pocija kerek, kidomborodó. Egy kicsit jómagam is ilyen vagyok. :)
2019. ápr. 5. 13:21
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

Tetszik, ahogy teletűzdeles a mondataidat kacifántosnak tűnő kifejezésekkel, hogy azt mutasd milyen intellektuel emberi lény vagy:D

Sok sikert a visszaigazolásokhoz!

Szép napot!

2019. ápr. 5. 13:26
 15/22 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek van,és rettent édesnek találom,imádom puszilgatni❤
2019. ápr. 5. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Én bírom ahogy fogalmaz a kérdező

Egyeseknek muszáj mindenbe beleállniuk?

Csöndben is tovabb lehetett volna menni

Kettes voltam

2019. ápr. 5. 17:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, de az, hogy harapdáljam ... :'D ... Biztos nem csinálnám, nem akarnám felhívni rá a figyelmet semmilyen szinten se, a végén még azt hinné, hogy zavar... Számomra ez 2. kérdés abszurd. Miért te harapdálnád a párod integetőháját vagy tokáját? :'D Mert én nem látom a különbséget.. mindegyik elég furcsa.
2019. ápr. 5. 18:40
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező modoros stílusa még mindig kevésbé irritáló, mint a sokszor válaszoló szőrszálhasogatása, csak hogy én is beszálljak ebbe a teljesen felesleges vitába.

A kérdésre a válaszom pedig az, hogy a másikon nem zavar, de saját magamon eléggé.

2019. ápr. 5. 18:58
 19/22 anonim válasza:
Nekem a baratnomnek is van pici pocakja es egyszeruen imadom!:) Eleinte nagyon vekony volt es most iszonyatosan orulok, hogy lattok rajta ilyen dolgokat en specko mindig is jobban szeretem az ilyen lanyokat :) ( persze a baratnomet ugyan ugy imadtam vekonyan is, de termeszetesen ennek is orulok, hogy pocakos lett)
2019. ápr. 5. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes társadalmi reakcio hogy az lett felpontozva aki frappansan elkezdte oltogatni azt aki őt nem bántotta,mert hú de jól megmondta neki,de azok akik kiallnak a kérdező mellett hogy nem kéne bántani a másikat,azok meg le lettek pontozva

Gratula emberek👏👏👏

2019. ápr. 5. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!