Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van nálatok egy lúzer csajnak?
Attól függ így látatlanba nehéz megmondani. Ha kicsit ügyetlen, visszahúzódó, csendes az aranyos is lehet.
Szóval attól függ mennyire, és hogy ezenkívül látok-e benne valamit.
Kezdetnek mondjuk ne használd magadra a lúzer szót. ;)
Jár a pacsi kedves 3.
Hogy kinek mi jön be, az teljesen szubjektív. Mind külső mind belső tulajdonságoj terén. Ha valami megfog benne akkor megfog.
Az viszont sokat segít ha tisztában vagy magaddal. Ahelyett, hogy lehúzod magad fókuszálj arra, ami vonzó lehet.
Hajrá!
Szerintem a kicsit ügyetlen és bénázó lányok/nők aranyosak tudnak lenni. :) Persze ha esetek többségében nem rajta nevetünk hanem vele.
De ne légy ennyire negatív magaddal szemben, mindenkinek kell, hogy legyen egy egészséges magabiztossága. :)
Én elfogadnék egy ilyen lányt.
Szerintem aranyos, cuki lehet és nekem nem is a külső számít!
Az én párom például ilyen. Hamar zavarba jön, feszülté, ingerlékennyé válik és akkor sorra jonnek elő a "bakik "
Könnyen orvosolható azzal, ha odafigyelek rá, nyugalmat, harmóniát teremtek a környezetében. Mivel ez egyáltalán nem esik nehezemre, ritkán találkozunk a problémával.
Nem tudom én eléggé be sokaknak bejövök azzal, hogy nagydumás ÉS bénázó vagyok. Gyakorlatilag ha beégetem magam akkor még nagyobb viccet csinálok magamból meg én röhögöm ki magam elsőként. :D
Szóval emiatt ne legyél önbizalomhiányos, szerintem a többség cukinak tartja. :D Viszont nem árt elsajtítani az öniróniát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!