Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/leszbi lanyok nalatok nagy hatrany a kicsimell?
Figyelt kérdés
Tenyleg kicsi, es nem csak noi butasag. Hanyatt fekve alig latszik. Ez nagy hatrany nalatok? Mindig tartok attol hogy majd az aktualis partneremnek ezert nem fogok tetszeni.
Nem kuldok kepet, nem kell uzenet.
19L
2016. aug. 17. 14:57
2/16 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Mindegy a mellméret.
3/16 anonim válasza:
Inkább kicsi legyen, mint nagy.
Az enyém is kicsi, így kell elfogadni :)
21/L
4/16 anonim válasza:
Bár a közepes tetszik a legjobban de inkább kisebb legyen mint óriási (: 21/Bi/L
5/16 anonim válasza:
nekem 80/b, de egyáltalán nem zavaró hogyha kicsi a melle a páromnak, partneremnek, ugyan úgy vonzó :) 20/l
6/16 anonim válasza:
Nekem is teljesen mindegy a mellmèret. :'D
Előbb nèzek meg egy feneket,de egy kapcsolat úgyse ezeken múlik. mindenki olyan amilyen.^^
23/ll
7/16 anonim válasza:
Nem hátrány, meg amúgy az illetőt nem a melle miatt fogom szeretni :)
21 L
8/16 anonim válasza:
Imádom a pici ciciket. Nekem sincs nagy. Meztelen képcsere valaki, lányok? :3
25N leszbikus
9/16 anonim válasza:
Utolsó akkor vagy te leszbikus lány amikor én üvegkalapács...
10/16 anonim válasza:
Nekem a kicsi tetszik :D. Nekem is kisebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!