Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szilveszter estélyén itt ülök egyedül a gép előtt és elkeseredetten próbálom magammal elhitetni, hogy 15 helyett 16 centis a péniszem?
Tetszik hogy ismered a szarkazmust, ironiat :D
Jó fej vagy :)
Szilveszteri programnak nem rossz
De vehetnél elő akár egy nyelvtan könyvet is, és legalább konstruktív lenne a magányod, ha ismernéd az LY és a J közötti különbségeket
"Azon az 1cm-en mi múlik?"
Számos csajtól hallottam már, hogy számukra 16-tól kezdődik a normális méret és a 15-öt pedig már kicsinek nevezte.
20és30éves korom között képtelen voltam benyomva 16-17nél jobbnak megmérni.Nem alulról mértem! Reálisan 14-16 lehetett.De nem foglalkoztam annyit vele mint te.Idősebben talán a sport,szex nővel,gyakorlatok hatására a számítógép billentyűzetét baloldaláról alá rakva minimum a I betű vonaláig ér,ellazulva a végéig de két marokra fogva és mintha megdugnám a két markom annyira kijön a feje mintha az O billentyű közepéig,végéig érne.Ezt punciban is érzem hogy sokkal jobb lett.19-20 között is mértem már.
Erős erekciónál 19nek benyomva ezt régen soha!
Nekem úgy tűnik hogy egy egész makkal hosszabb lett mint fiatalon.
Semmi gond lehet hogy neked is jobb lesz és meg kell tanulnod használni.
Miért nem jelqingezel?Türelem!
Egyébként amit leírtál úgy tűnik talán 1cm rövidebb vagy mint én,akkora farkad van mint egy kisebb csődörnek és itt aggódsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!