Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szilveszter estélyén itt ülök egyedül a gép előtt és elkeseredetten próbálom magammal elhitetni, hogy 15 helyett 16 centis a péniszem?
"és később a motelbe lett megalázva mert mérésnél ( lézeres, hítelesített ) 17 cm jött ki."
Lézeres, hitelesített mérés? Azt meg hogy? De egyébként akkor jó nagy senkiházi ri***c lehetett, ha ennyire megalázta a pasit. :O
Na az ilyen szituációkba én belebetegednék, mert még 17 sincs nemhogy 18.
Figyelj sokat írtam már ide nézd meg a százalékomat.
Jó erekciónál simán lehetsz hosszabb,nővel főleg.
De ha itt görcsölsz kb. 27évesen és sehova sem mész randira,nem próbálkozol,nem csalódsz földre kerülsz de felállsz 100x ra is és leporolod magad!
Szerintem borotválkozz meg,mosakodjál le,mossál fogat,meleg ruha fel.Vegyél egy üveg pezsgőt és sétálj vele az utcán hajnalig.
Ha feltalálod magad,többre jutnál.
De ha lesz nő is és elkezdesz nála is görcsölni a centiken,lehet hogy elveszíted.
kiváló paródia a vékonypéniszű rémnek:D
bár még bele lehetett volna tenni a vékonyságot, a gebe testalkatot, meg a kapafogakat isXD
Az miért baj ha nincs rajta hatalmas izomtömeg?Elmegy fogorvoshoz azt kész.Csupa görcs a fickó.
Bár ha ilyen Potter Vúdiallen féle akkor mindegy.De még annak is akad nő.
Neked erre van szükséged! :D
AUSTIN POWERS SWEDISH MADE ENLARGER penis pump
de van ilyen nálunk más néven is,tényleg szuper
Ha tudtál mérni 16 centit akkor legyen annyi.
Ha azt mondja hogy kicsi akkor kérd meg hogy kapja be tövig vagy engedje popsiba. Ha azután is azt mondja hogy kicsi akkor valóban keress mást. Ha öklendezik vagy elhuzza a fenekét akkor kérdezd meg : mi van , nem boldogulsz egy ilyen kicsivel??? Buék utólag.
Amúgy én is pont ebbe a helyzetbe vagyok, és sajnos nekem is inkább a 15 a reálisabb. Ja és csak 5 centi vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!