Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szoktatok udvarolni egy csajnak, aki tetszik nektek?
Miből tudjátok megállapítani h kölcsönös a vonzalom?
21/L
Az nem jó, ha egyértelműen kiderül, hogy kölcsönös a vonzalom.. az az igazi, ha a test beszél..
Tekintet az nagyon árulkodó tud lenni.
De persze szavakból lehet legtöbbször rájönni. Aki akar valamit, az mondja.
Mosolyogsz, megszólítod. Kérdezel valamit, nem baj ha hülyeség, csak ne rosszkor zavard. Dobj fel valami témát és beszélgessetek róla. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor megy minden magától, nem kell semmi "trükk".
Ne aggódj, ha ő is lányos beállítottságú vágja a helyzetet, ha meg nem akkor szereztél egy kis tapasztalatot.
Első alkalommal a mozi-kávézó-étterem tökéletesen megfelel.
Mondod neki, meg akarod nézni x filmet, de nincs aki elmenjen veled, ennél valami finomat, de egyedül nincs kedved...
Majd szépen kideríted mi is érdekli valójában.
Szerintem az a legkellemetlenebb, aki extra találkahelyekkel akar villantani első alkalommal.
Mindig a szituáció adja.
Nyilván egy buliban nem úgy megyek oda a csajhoz, hogy :Sziamia! Holnap megnéznéd velem a Csajok bosszúja c. filmet? Mert van két jegyem, tudtam, hogy ma megtalàlom azt a lányt, akivel elmegyek megnézni...!😉
Aztán majd karöltve sétálunk a Margit szigeten, megnézzük a nyári naplementét, mélyen egymás szemébe nézünk... és érezzük legbelül, hogy... Igen, Ő az...!
Buliban pl: odatotyorogsz egy bambi után a kiszemelt nőhöz... a pulzusod már az egekben, a fejed már lángol előre, hogy mekkora égés lesz... megszólítás jön mekegő hangon: Szia! Xy vagyok! Lenne kedved meginni velem valamit?
Válasz : kérdőn néz rád...
(A kezében vodka)
(És igen, beigazolódott, égés!)
Ilyenkor egy csaj, aki túl teszi magát azon, hogy milyen nehéz manapság felszedni egy kedves, aranyos és intellektuális, saját neméhez vonzódó egyedet, a következőt teszi:
Mosolyog, mélyen a szemébe néz, és azt mondja: A következő kör az enyém! 😉
Munkahelyen... Felejtsd el!
Árt az üzletpolitikának, de legfőképpen neked! Sírás lesz a vége!
Exednél lakva/ leragadva: Az exed exe nem tabu, ha bejön. Legalább van közös téma :az ex.😎
Baráti társaság : ha nem a Te barátnőd, teljesen szabad az út. Valószínűleg hasonló karakter, mint Te, nagyon nem lehet elbaltázni... hisz aki az én barátom, az a Te barátod is... 😉
Internetes ismerkedés :
Full kamu. Ami nem kamu, hát.. nem akarok senkit megbántani... de aki személyesen nem tudott becsajozni, az neten sem fog! Valami bibi van a rendszerben...
Itt: ez egy külön műfaj! Itt a sorok közt játszol Monkot. 🤣
Még sosem volt dolgom nővel, nem tudom, hogyan kell udvarolni vagy egyáltalán megállapítani, hogy lehet-e közeledni valaki felé vagy teljesen hetero az illető. Én nőies vagyok, és szintén nőies nőt keresnék, de fix, hogy így nem fogok találni soha :)
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!